儲值卡/上台資訊區(32)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
原來係咁

咁我可以用返自己張卡

感謝巴打解答
呢樣都想問問

開左**21*直飛留言,唔係應該觸發唔到61/62/67的功能咩?
haha clubsim
你講左唔好自動續約先啦
半個月鬆d
sosim係儲值卡,人仔上台轉左過去都係無名的
實名登記新登記自己個名就搞掂
係呀,攜號轉台果時用老母個名
到成功轉台果日實名用返自己名就得
叫佢唔好自動續約,同埋問佢截數日係幾多號
記得係截數日前轉台,唔係就有機會收多你一個月錢(原價)
建議留返一個上台plan, 儲值卡都好抵用
旅行整唔見左valuegb sim卡, 想申請補領sim, 屋企有留大卡

呢間公司冇電話冇whatsapp只可以email聯絡
上星期回覆過一次話要核對資料
核對左一個星期都仲未有回覆

打算補卡後立即轉走
有大卡可以即轉
唔洗等補卡
我想轉落3國際萬能卡, sim world 指示要收到舊電話號碼的sms做驗證
萬能好似可以去食蕉搞
人手搞唔洗sms驗證
sosim轉左esim仲有無得換翻實體sim
sosim 可以set email 攞otp

hello 都可以網上增值
有無咁著數, 除返開廿幾蚊一個月?

唔使去深水埗,唔使上淘佬!本地外遊一卡多用嘅SoSIM帶嚟增值優惠~💝

增值$500或以上,輕鬆養Number兩年(全數可以用嚟買數據服務✔️),仲送你:
💰$150多增多賞回贈:免費換到多達✈️13日外遊數據Chill住玩
🛒喺百佳 / 屈臣氏店舖增值,尊享「NATURALS BY WATSONS 蘆薈沐浴露 490毫升」一支(原價 $51.9)*

增值額喺兩年內隨時買本地數據組合同外遊data都得,用幾多就買幾多,由你自主~
或者買🍦百佳雪糕 / 薯片優惠券又得,而家夏天用啱哂💯!

🔥增值賺獎賞:https://bit.ly/SoSIM-top-up-tc

* 增值後於SoSIM App「獎賞」內領取電子優惠券,並於屈臣氏兌換禮品

受條款及細則約束。

香港青衣長輝路99號和記電訊大廈
[查詢:https://bit.ly/ichatC | 取消:21864818]
鴨聊佳, 直接起中移app/網 入儲值卡電話號碼就入到錢
有大咭直情就咁轉走,ValueGB現在冇餘額都可轉走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞