儲值卡/上台資訊區(32)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
btw岩岩試左 CMHK上台轉SIM卡
去佢旺角服務中心搞就得 冷河都唔洗過
得同台其實都唔係好做到後備
想請教下各位巴打valuegb而家係咪可以0蚊轉走號碼?
之前好似有巴打貼過一個FB LINK但又搵唔返怕係咪自己記錯
得呀
服務更新通知: 由2023年6月20日起,本地網內免費短訊服務(500個/30日)將會取消,網內短訊收費(每個$0.3)維持不變,網外短訊收費則調整至每個$0.7。
sosim又貴
ValueGB日本都收到漫遊短訊,3DIY就完全收唔到,連訊號都冇,最近人肉測試過。
sosim真係逐少逐少係細位慢慢榨乾用戶
屌,5月尾到期,俾佢咁搞一搞都唔知續唔續好,雖則已經好耐冇sd過短訊
置頂 好強大,
再加左好多實用資料
中移動都有個38蚊 不過差一皮
Japan where?
用緊3diy,有中港台澳$10/日漫遊,3上台plan反而要3日起跳
中移mysim?
SoSIM有攜號轉台服務,可在SoSIM App完成,而MySIM暫未推出攜號轉台服務。
不過Mysim做緊舊價 齋用data唔care電話number 平少少
CMHK上台客可以轉過去 轉咗過去變無合約
原價信用卡 支付寶增值
或者出深水埗買增值券增值, 85蚊左右買到110蚊券
再喺入面app買plan
Clubsim 個登入係唔係壞撚咗
依家用緊中移5g $128 50gb plan. 5g太哂電,平時都係用lte. 但其實中移唔係收得好好,有時餐廳同地鐵都load空氣。想轉soaim平d ,想問下大家地鐵收得ok嗎?
無人知你位置
自己買張sosim 試最準
出撚左架貨van做運輸狗
想買張卡淨係用黎load gps 地圖,日開6-8個鐘
大家推薦邊張
我自己屋企長插緊鴨聊佳wifi蛋,唔錯
爬返文有人講3diy

本身想買鴨架啦,不過問一問大家有無誠意推介先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞