儲值卡/上台資訊區(32)

1001 回覆
15 Like 6 Dislike
用緊smt 21mb無限完約想轉ValueGB 係咪要過冷河?
Yes
去問客服
仲有signal 就即刻增值
6. 攜號轉台 (MNP)

首先,最重要啲是轉啱台,即係你現時用緊啲台,要轉去其他台先轉台,否則要過冷河,呢點同時適用於 MVNO
CSL > CMHK 或 SmarTone 或 3HK
CMHK > CSL 或 SmarTone 或 3HK
SmarTone > CMHK 或 CSL 或 3HK
3HK > CMHK 或 CSL 或 SmarTone
依家用緊自由鳥, 想9月出smartone iphone plan
可以轉咩plan過冷河
救得到都要用貴plan 上台
一係就要搵返number 個原台搞

如果派左俾人就無得救
用開IMC, 就到期, 想問有無其他MNP推介

本身IMC用得都幾好, 係貴啲
唔好意思大家 請教一下 我想買張儲值卡 每月用5-10GB左右 係咪買hk mobile嗰張年卡最抵?本身上網搵左好多資料點知原來冇一張係無限數據(降速都可以)嗰種
加少少三萬/ valuegb 啦 , hkmobile 都幾一般
mysim咪有囉,智將先用曱甴王sim
曱甴王sim咁姐,vauleGb冇咁嘅問題,買年plan自動延長至一年唔駛另外增值
csl prepaid sim先有中澳共用漫遊分鐘年plan,癡那移動出嘅有閪「大陸電話分鐘」
我想講用csl 開卡一定要login 一次web page 先

setup 定個password

咁樣以後唔駛otp 都可以login 入去增值
佢似問中國大陸漫遊分鐘喎
想問點解我SOSIM想攜號轉台果陣
佢話我此號碼不適用於攜號轉台?
我原本係smartone 限速plan黎
玩馬交卡不如買CTM果張CHILL,強國用到5G又有唔過期數據,最緊要可以網上實名唔洗過大海實名先
app 入面問下啦

呢度都答唔到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞