英國留學visa問題

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
各位巴打照肺去邊間搞
聽聞旺角果間最快
可否報下邊間照肺同場幾多日工作天攞得
唔該哂

UXP >>>> Qualxxxxxxxxxxxxx

Q字頭旺角中心最快兩個工作天攞得
但book 個時要講明
職員唔會提你可以做快期
另一間中心要四個工作天

me UMX TST 第二日收到SMS拎得
各位巴打照肺去邊間搞
聽聞旺角果間最快
唔該哂

我去中環照 星期二照,星期四朝拎得直接落vfs整埋visa
各位巴打照肺去邊間搞
聽聞旺角果間最快
唔該哂

我佐敦都係星期二照星期四拎得
各位巴打照肺去邊間搞
聽聞旺角果間最快
唔該哂

睇黎ump係快d wor
各位巴打照肺去邊間搞
聽聞旺角果間最快
唔該哂

睇黎ump係快d wor

留意返如果想第二日拎你可能要係中心附近
佢六點關門五點幾先出SMS
ump中環 一日就有得攞!
仲可以即日book
仲有想問下self assessment form入面2.10個度,佢話you must provide a letter of consent to this application from your parents or guardian. 係咪姐係經濟聲明文件

好似係未夠十八歲要監護人同意書
一直check一直check,終於查到decided,26號decided
剛剛收到vfs email到左
而家上去centre截住本passport

應該已經寄左出黎

我仲check唔到tracking number
而且我問過啲高級staff話兩點佢地先收到passport
無所謂啦反正我都準備出去

加油 祝你截糊成功

唔得
我覺得佢地似唔想整多過唔得

姐係你上到去佢唔肯俾你攞? 咁惡

btw恭喜絲打放下心頭大石

係呀 佢之前明明話會幫我
以我所知我本passport個陣的確係佢地到
算啦我頭先check左佢差唔多5點post左
咁聽日坐定定係屋企收passport!
希望所有野順利 然後立即買機票
星期五/六飛!

應該已經寄左出黎

加油 祝你截糊成功

唔得

星期五/六飛!

絲打點confirm本passport到邊
今日終於收到cas reference number
今日交form申請
一早book咗11號機票

應該已經寄左出黎

加油 祝你截糊成功

唔得

星期五/六飛!

我諗住聽日衝上去vfs,因為我聽晚機,唔想再改,可以準時30號到

應該已經寄左出黎

加油 祝你截糊成功

唔得

星期五/六飛!

絲打點confirm本passport到邊

唔知你地有無係centre見過一個高級嘅staff, 男人嚟
之前佢同我講叫我十二點嚟問
每日大概一兩點佢地會收到passport
然後下午四五點寄出
我今日一點幾收到email 30分鐘內到centre
佢地只係話幫唔到我 唔可以咁攞
但我track到佢地差唔多五點先寄...

佢地話審批程序幫唔到 我明
但攞passport佢地幫到都唔幫
整合咗 比大家參考下
5個日期分別係:
申請1st emaildecided2nd email收到
- 即係冇資訊或者我睇漏咗

普通證
6/7 17/7 31/7 17/8 18/8 (含膿的毒瘤💀) (特例 有出錯)
1/8 14/8 17/8 24/8 25/8 (Ave_Maria)
2/8 14/8 17/8 28/8 - (我女友係隻貓)
2/8 16/8 20/8 - - (NoctisLumine)
2/8 - 17/8 28/8 - (Sor啊雷斯)
3/8 15/8 20/8 28/8 - (公我贏,字你輸)
4/8 17/8 20/8 24/8 25/8 (焦糖咖啡)
4/8 18/8 20/8 28/8 - (小太陽)
7/8 - 21/8 - - (鱷魚仔)
9/8 22/8 25/8 - - (再別Rescue)
9/8 - 25/8 - - (Kの備忘錄(CR7))
9/8 22/8 23/8 - - (全圓佑西過麻將西)
10/8 23/8 - - - (呀豪)
11/8 23/8 - - - (冷靜啲)
15/8 25/8 - - -(GIANTASSHOLE)
21/8 - 24/8 - - (sakuuuura)

快證
21/7 - - - 1/8 (干炒牛河)
1/8 1/8 - - 17/8 (強哥)
2,4/8 - - - 20/8 (Yolollo)
4/8 - 10/8 24/8 25/8 (花王)
10/8 11/8 19/8 24/8 25/8 (魔街你發燒)
15/8 15/8 - - - (哈利吹波)
16/8 17/8 - - - (你老母係個Bitch)
18/8 21/8 - - - (Aristurtle)
21/8 - 22/8 28/8(sms) (toritori0123🐰)

updated
今日交form申請

網上填表約完期 即日walk in?
今日交form申請

我約咗下星期一
今日交form申請

我約咗下星期一

點解唔依幾日walk in上去搞
今日交form申請

我約咗下星期一

係咪冇得改
今日交form申請

我約咗下星期一

係咪冇得改

係咪俾多啲錢轉prime time?
今日交form申請

我約咗下星期一

係咪冇得改

網上填完表就可以walk in 加$375 同埋每份文件$250
http://www.vfsglobal.co.uk/hongkong/Chinese/user_pay_services.html#9
我黎緊依幾日先出CAS 唸住一出就填表walk in 13號要飛
今日交form申請

我約咗下星期一

係咪冇得改

網上填完表就可以walk in 加$375 同埋每份文件$250
http://www.vfsglobal.co.uk/hongkong/Chinese/user_pay_services.html#9
我黎緊依幾日先出CAS 唸住一出就填表walk in 13號要飛

等我聽日上去先
各位巴打照肺去邊間搞
聽聞旺角果間最快
唔該哂

中環
唔洗半嗰鐘就照完,第二日一早就有得攞
啲staff仲要態度超好
有冇人知道self assessment form個嗰claiming points係點 係咪有CAS同maintenance既錢就有40points
有冇人知道self assessment form個嗰claiming points係點 係咪有CAS同maintenance既錢就有40points

係 你最尾一定要填40分
各位巴打照肺去邊間搞
聽聞旺角果間最快
唔該哂

中環
唔洗半嗰鐘就照完,第二日一早就有得攞
啲staff仲要態度超好

謝各位巴打分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞