英國留學visa問題

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁到時上VFS除左快證收嗰2047之外 仲會唔會冇啦啦有其他收費架
Any lse fresher ?

巴打係咪master?
咁到時上VFS除左快證收嗰2047之外 仲會唔會冇啦啦有其他收費架

60蚊掛號費 到時個passport到左vfs掛號俾番你
想問下application 邊個位要簡standard/ 快證
我呢家填到去book application都未見有 有啲淆底

去到centre reception度同佢講

咁姐係online 照交3618?

99%係 我普通證 都係去到centre先問我使唔使辦快證 所以信我應該冇錯

上VFS可以用credit card俾完之後print收據出黎 但絕對唔suggest咁做 仲有佢網上個價未update

兩個月都未到就加左價

係囉 我明明記得10號上去個時仲係千九 除非記錯 如果唔係都幾賤 加價 仲咁慢
聽日申請有冇機會9月20日攞到?

整快證啦

快證通常幾耐有得拎?8月好多人申

http://www.vfsglobal.co.uk/hongkong/Chinese/user_pay_services.html
你睇返呢度呀 帶定多少少現金係身冇壞既
聽日申請有冇機會9月20日攞到?

整快證啦

快證通常幾耐有得拎?8月好多人申

根據樓上d巴絲既資訊應該係兩星期
想問下application 邊個位要簡standard/ 快證
我呢家填到去book application都未見有 有啲淆底

去到centre reception度同佢講

咁姐係online 照交3618?

99%係 我普通證 都係去到centre先問我使唔使辦快證 所以信我應該冇錯

上VFS可以用credit card俾完之後print收據出黎 但絕對唔suggest咁做 仲有佢網上個價未update

兩個月都未到就加左價

係囉 我明明記得10號上去個時仲係千九 除非記錯 如果唔係都幾賤 加價 仲咁慢

遲一個星期就貴成舊水

http://www.vfsglobal.co.uk/hongkong/Chinese/user_pay_services.html
你睇返呢度呀 帶定多少少現金係身冇壞既

唔該唒你啊

巴打係咪master?

ug

竟然真係有人上連登
巴打交唔交到學費?
巴打係讀乜野?
利申 紅巴
想問VFS個度有冇得唔跟appointment 時間,直接上去walk in架
想問VFS個度有冇得唔跟appointment 時間,直接上去walk in架

多數無架 實叫你走 跟番appointment時間上

非預約遞交申請服務
此服務會額外向每位申請人收取港幣375元. 此費用僅能在簽證中心以現金支付.
此服務會額外收取每份文件港幣250元. 此費用僅能在簽證中心以現金支付.

聽聞每日walk in有20個籌由下午三點開始 早五分鐘先可以開始排隊

如果apply as low risk nationals 最少要交 Passport + CAS + T-B Test + App Form 4樣野
walk-in 隨時要收多千五

非預約遞交申請服務
此服務會額外向每位申請人收取港幣375元. 此費用僅能在簽證中心以現金支付.
此服務會額外收取每份文件港幣250元. 此費用僅能在簽證中心以現金支付.

聽聞每日walk in有20個籌由下午三點開始 早五分鐘先可以開始排隊

如果apply as low risk nationals 最少要交 Passport + CAS + T-B Test + App Form 4樣野
walk-in 隨時要收多千五

唔該唒你

巴打,我之前問過係要下午2點前上去,兩點後就唔受理walkin
8月1上去交野 14號收到第一封email
之後用上面條link話17號轉左decided
但係完全冇晒聲氣
但係完全冇晒聲氣

有冇上過VFS問?
有冇7月尾普通證嘅巴絲已經收到?
我8月11交 8月23收到第一個email
大家都咁嚴峻咁 好驚
但係完全冇晒聲氣

同我情況一樣

巴打係咪master?

ug

竟然真係有人上連登
巴打交唔交到學費?
巴打係讀乜野?
利申 紅巴

Econ
仲未收到email關於學費
只係交左hall 既deposit

巴打咩hall
但係完全冇晒聲氣

有冇上過VFS問?

直接上去點知比佢地話等email
但係完全冇晒聲氣

同我情況一樣

仲未有聲氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞