英國留學visa問題

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我想問下你地有email通知本passport已寄出俾你地
個email係大約幾時send? AM or PM?

我係8月24號 hk time 11pm

Same, 11pm

其實封email大概係點
打咗去⋯⋯佢話聽日會有一堆visa返到
希望有我地份啦
更新返先
我24號就收到vfs email 話passport 到咗香港,我25號朝早就收到
同埋我見佢check application status 個網有講到佢decided 咗就應該10個工作天內收到

而我係10號decided
第二封email 係咪vfs send 黎話將會寄?
我頭先收到
各位 我21號申請 22號decided 今日28號收到sms話到左個香港centre 一封email都無
快證
希望幫到大家
我都收到第二封email. 8月2日交文件,普通證,17日decided, 8月28 passport到左香港簽證中心
想問下24號整快證係咪
無咩可能13凌晨機飛到?
想問下24號整快證係咪

樓上絲打都係一星期有 希望你都得
想問下24號整快證係咪

一星期收到decided?
想問下24號整快證係咪

你望下#755
想問下24號整快證係咪

你望下#755

唔該曬 希望唔洗改期啦
係個centre等好耐

唔該追下po好冇 隔日就有人問
你用計熱門回覆應該好快見到
第二封email 係咪vfs send 黎話將會寄?
我頭先收到

係 恭喜哂
你應該今日可以喺香港郵政track到
整合咗 比大家參考下
5個日期分別係:
申請1st emaildecided2nd email收到
- 即係冇資訊或者我睇漏咗

普通證
6/7 17/7 31/7 17/8 18/8 (含膿的毒瘤💀) (特例 有出錯)
1/8 14/8 17/8 24/8 25/8 (Ave_Maria)
2/8 14/8 17/8 - - (我女友係隻貓)
2/8 16/8 20/8 - - (NoctisLumine)
2/8 - 17/8 28/8 - (Sor啊雷斯)
3/8 15/8 20/8 28/8 - (公我贏,字你輸)
4/8 17/8 20/8 24/8 25/8 (焦糖咖啡)
4/8 18/8 - - - (小太陽)
7/8 - 21/8 - - (鱷魚仔)
9/8 22/8 25/8 - - (再別Rescue)
9/8 - 25/8 - - (Kの備忘錄(CR7))
9/8 22/8 23/8 - - (全圓佑西過麻將西)
10/8 23/8 - - - (呀豪)
11/8 23/8 - - - (冷靜啲)
15/8 25/8 - - -(GIANTASSHOLE)
21/8 - 24/8 - - (sakuuuura)

快證
21/7 - - - 1/8 (干炒牛河)
1/8 1/8 - - 17/8 (強哥)
2,4/8 - - - 20/8 (Yolollo)
4/8 - 10/8 24/8 25/8 (花王)
10/8 11/8 19/8 24/8 25/8 (魔街你發燒)
15/8 15/8 - - - (哈利吹波)
16/8 17/8 - - - (你老母係個Bitch)
18/8 21,22/8 - - - (Aristurtle)
21/8 - 22/8 28/8(sms) (toritori0123🐰)

更新 祝大家好運
剛剛收到vfs email到左
而家上去centre截住本passport

我到左同寄出個個sms前後唔夠5分鐘 想截都無可能

應該已經寄左出黎
整合咗 比大家參考下
5個日期分別係:
申請1st emaildecided2nd email收到
- 即係冇資訊或者我睇漏咗

普通證
6/7 17/7 31/7 17/8 18/8 (含膿的毒瘤💀) (特例 有出錯)
1/8 14/8 17/8 24/8 25/8 (Ave_Maria)
2/8 14/8 17/8 - - (我女友係隻貓)
2/8 16/8 20/8 - - (NoctisLumine)
2/8 - 17/8 28/8 - (Sor啊雷斯)
3/8 15/8 20/8 28/8 - (公我贏,字你輸)
4/8 17/8 20/8 24/8 25/8 (焦糖咖啡)
4/8 18/8 20/8 28/8 - (小太陽)
7/8 - 21/8 - - (鱷魚仔)
9/8 22/8 25/8 - - (再別Rescue)
9/8 - 25/8 - - (Kの備忘錄(CR7))
9/8 22/8 23/8 - - (全圓佑西過麻將西)
10/8 23/8 - - - (呀豪)
11/8 23/8 - - - (冷靜啲)
15/8 25/8 - - -(GIANTASSHOLE)
21/8 - 24/8 - - (sakuuuura)

快證
21/7 - - - 1/8 (干炒牛河)
1/8 1/8 - - 17/8 (強哥)
2,4/8 - - - 20/8 (Yolollo)
4/8 - 10/8 24/8 25/8 (花王)
10/8 11/8 19/8 24/8 25/8 (魔街你發燒)
15/8 15/8 - - - (哈利吹波)
16/8 17/8 - - - (你老母係個Bitch)
18/8 21,22/8 - - - (Aristurtle)
21/8 - 22/8 28/8(sms) (toritori0123🐰)

更新 祝大家好運

應該已經寄左出黎

我仲check唔到tracking number
而且我問過啲高級staff話兩點佢地先收到passport
無所謂啦反正我都準備出去
係個centre等好耐

準備上嚟walkin

我20號decided 都係一d聲氣都無
真係好驚1號飛唔到

我尋晚已經飛唔到了,改左30號機,希望ok

巴打未有passport仲改咁近?

本身durham話30號到唔到可以唔洗黎,咁我博一博

durham唔係十月開學咩

我ielts一個細分差0.5,之前唔想考過,諗住讀一個月presessional,點知搞到咁遲,早知考過

咁真係考過仲好,依家搞到可能有錢都無書讀真係好癲,但你知讀pre-sessional都唔早d搞?

一言難盡,cas遲遲都唔出比我,開頭durham話我張transcript同cert唔得,因為11月先conferment,今年好似好多人有呢個問題,跟住10/8先出cas比我,已經即刻上網apply簽證,但當時仲未知原來要成半個月

我尋晚已經飛唔到了,改左30號機,希望ok

巴打未有passport仲改咁近?

本身durham話30號到唔到可以唔洗黎,咁我博一博

durham唔係十月開學咩

我ielts一個細分差0.5,之前唔想考過,諗住讀一個月presessional,點知搞到咁遲,早知考過

咁真係考過仲好,依家搞到可能有錢都無書讀真係好癲,但你知讀pre-sessional都唔早d搞?

一言難盡,cas遲遲都唔出比我,開頭durham話我張transcript同cert唔得,因為11月先conferment,今年好似好多人有呢個問題,跟住10/8先出cas比我,已經即刻上網apply簽證,但當時仲未知原來要成半個月

係UKVI亂晒籠

應該已經寄左出黎

我仲check唔到tracking number
而且我問過啲高級staff話兩點佢地先收到passport
無所謂啦反正我都準備出去

加油 祝你截糊成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞