英國留學visa問題

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
請問各位vfs centre朝早有冇得walkin?

定係得十二點先有得排?

3點開始派籌
上面有人話2點左右去等
8月9普通證
22號收第一封email
岩岩用link check decided
8號就飛希望收得切

個網寫幾號update

23 但未有第二封email

有啲想知個網係decided個日轉 定過幾日先轉 寫番前幾日decided

同問

我見之前有9號申請嘅巴絲早兩日係live住咁話update咗decided

btw 10號申請嘅有冇好消息?
8月9普通證
8號就飛希望收得切

個網寫幾號update

有啲想知個網係decided個日轉 定過幾日先轉 寫番前幾日decided

同問

我見之前有9號申請嘅巴絲早兩日係live住咁話update咗decided

仲係not recognised
8月9普通證
8號就飛希望收得切

個網寫幾號update

同問

有寫邊日decide架
24號申請左普通證 打算9月2x號飛
留個名先
22號上去交文件,
Decided - Application status updated on 23 August 2017.

之後25號打比我話D文件要再scan過, 果邊開唔到D file
有無人同我一樣

上邊班撚樣成日scan漏野,今次夠膽死成個File都開唔到,痴撚線公司

利申 今星期日走仲係unrecognized

同問
留個名先

咁癲
8月9普通證
8號就飛希望收得切

個網寫幾號update

同問

應該係過幾日 我收到第一封email之後日日check 但佢尋日先轉
要搞去英國的visa
係唔係要證明自己有有足夠資金,支付學費和所需的生活費
即自己的戶口要有一年的學費加幾多錢?
如學費15萬的話,要有幾多?
8月9普通證
8號就飛希望收得切

個網寫幾號update

同問

應該係過幾日 我收到第一封email之後日日check 但佢尋日先轉

第一封email只係話收到application冇話decision 應該第二封先關事
8月9普通證
8號就飛希望收得切

個網寫幾號update

同問

第一封email只係話收到application冇話decision 應該第二封先關事

上面巴打想問decided係decision made嗰刻岀定後幾日岀 至於點睇就唔知喇 可能話第二封email有講幾時decision made

個網寫幾號update

同問

上面巴打想問decided係decision made嗰刻岀定後幾日岀 至於點睇就唔知喇 可能話第二封email有講幾時decision made

姐係ukvi status check個網係快過email 但都唔是real time轉 咁我地10 11普通個啲都有可能會decided只係未update system

個網寫幾號update

同問

姐係ukvi status check個網係快過email 但都唔是real time轉 咁我地10 11普通個啲都有可能會decided只係未update system

我都想知係唔係咁

同問

我都想知係唔係咁

應該係,上面巴打講左,咁我都安落小小
不過個網都信唔曬,佢寫到明trial

same
灰呀
8月9普通證
8號就飛希望收得切

個網寫幾號update

同問

仲係not recognised

我都係呀
18號整快證
到宜家未decide

留個名先

咁癲

本身以為15-20 working days夠 睇完post都有啲淆
緊急
之前上網填個陣bank statement寫左父母因為之前諗住早啲搞而自己ACC冇錢
但而家我見父母張bank statement可能有問題 因為有一日個balance係低過要求既數
而我私人acc咁啱符合資格
可唔可以到時改比私人acc?
好驚到時reject

放心wor,唔夠錢會要你再補交過
會唔會推到爆post都未收到本passport
緊急
之前上網填個陣bank statement寫左父母因為之前諗住早啲搞而自己ACC冇錢
但而家我見父母張bank statement可能有問題 因為有一日個balance係低過要求既數
而我私人acc咁啱符合資格
可唔可以到時改比私人acc?
好驚到時reject

放心wor,唔夠錢會要你再補交過

唔該晒
最驚佢又拖一陣搞到遲左
其實我可唔可以到時比埋私人佢一齊睇定係佢會唔比我交?
題外話,如果要補交,又得一個account,又要符合28日要求既話咁咪要等一個月先比到佢?

係交申請表前28 days
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞