英國留學visa問題

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
有冇巴打知改機票最遲要幾時改?

出發前後都可以改既 出發後改超貴

我依家睇就$937 假設我6號中午都收唔到 果陣改都係$937?

我依家睇就$937 假設我6號中午都收唔到 果陣改都係$937?

咁呢樣唔太肯定 你打去問下 btw點解唔係買學生飛既 果d唔係改時間唔駛錢咩

咁呢樣唔太肯定 你打去問下 btw點解唔係買學生飛既 果d唔係改時間唔駛錢咩

買完1日先出個優惠

Btw thanks
我21號申請 22就decided 不過咩email都無 要等幾耐

快證?

係 但係咩email都無
我21號申請 22就decided 不過咩email都無 要等幾耐

上面有巴打又係極速decided 但要scan過文件

完全無聲氣 scan都講聲呀

完全無聲氣 scan都講聲呀

希望個processing time 真係可以recover到standard time
17號快證 glasgow
我18號整快證 19號收到第一封email
但佢仲未make decision
我嘅情況點

我15快證,都未make

未必 呢啲海鮮價黎
我想問下你地有email通知本passport已寄出俾你地
個email係大約幾時send? AM or PM?

我係8月24號 hk time 11pm

Same, 11pm
唔知岩唔岩用
連同passprot回郵封visa successful 信個closing 個Sheffield 不過我就唔知係Sheffield 定邊到寄

巴打你係咪lse

17號decided
仲未有消息

我20號decided 都係一d聲氣都無
真係好驚1號飛唔到

我尋晚已經飛唔到了,改左30號機,希望ok

巴打未有passport仲改咁近?

本身durham話30號到唔到可以唔洗黎,咁我博一博

大學都咁嚴
最多咪miss新人週
17號快證 glasgow

glasgow
我想問下你地有email通知本passport已寄出俾你地
個email係大約幾時send? AM or PM?

我係8月24號 hk time 11pm

Same, 11pm

thanks
11pm...VFS又話多數早

我每日係屋企都9叫幾次

我每日係屋企都9叫幾次

幫你集氣呀絲打 希望11號freshers week見到你

我每日係屋企都9叫幾次

我8月2整無理由9月都無嘅
希望在明天
況且 張CAS寫最遲25號

我每日係屋企都9叫幾次

邊間u呀~?
緊急
之前上網填個陣bank statement寫左父母因為之前諗住早啲搞而自己ACC冇錢
但而家我見父母張bank statement可能有問題 因為有一日個balance係低過要求既數
而我私人acc咁啱符合資格
可唔可以到時改比私人acc?
好驚到時reject

放心wor,唔夠錢會要你再補交過

唔該晒
最驚佢又拖一陣搞到遲左
其實我可唔可以到時比埋私人佢一齊睇定係佢會唔比我交?
題外話,如果要補交,又得一個account,又要符合28日要求既話咁咪要等一個月先比到佢?

你交咗文件未,未既你可以比埋私人既佢以防萬一,完全無問題,咁仲多個source話你有錢負擔到
補交既,佢會打電話or send email 同你講要補交番,咁就一定會遲架啦
17號decided
仲未有消息

真係好驚1號飛唔到

durham唔係十月開學咩
Lm
17號decided
仲未有消息

真係好驚1號飛唔到

我ielts一個細分差0.5,之前唔想考過,諗住讀一個月presessional,點知搞到咁遲,早知考過
17號decided
仲未有消息

真係好驚1號飛唔到

我ielts一個細分差0.5,之前唔想考過,諗住讀一個月presessional,點知搞到咁遲,早知考過

咁真係考過仲好,依家搞到可能有錢都無書讀真係好癲,但你知讀pre-sessional都唔早d搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞