[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
養和出哂offer 未?
痴線 養和5點打嚟叫我聽日就去in
我前日至寄完form
但your face your fate in完都唔會收

我寄左成個月都冇interview通知 唔知係咪睇到相已經foul左我
有冇ou en巴絲
我前日至寄完form

我寄左成個月都冇interview通知 唔知係咪睇到相已經foul左我

吓但我個樣都唔係好得去邊咋喎
張相影到個雙下巴露左少少
會唔會係巴填錯野
有冇ou en巴絲

聽日你洗唔洗去8樓搞社署計劃D野?
我前日至寄完form

in完好耐都冇offer

face=fate
我仲等緊發覺醫院 sister

我連in都冇得in 樣衰有罪咩
話說法國呢兩日都有派offer 應該係reject嘅位黎

ching 有報養和但冇得in?
你係幾號寄 見有人寄完一星期後至有interview通知
可能我後期至寄冇咁多人

想知養和係咪未岀offer 日日都check住email

部分出緊offer啦
巴/絲打你幾號in架?
我前日至寄完form

face=fate

可能我後期至寄冇咁多人

部分出緊offer啦
巴/絲打你幾號in架?

1號
我4號in左
有冇ou en巴絲

聽日你洗唔洗去8樓搞社署計劃D野?

唔洗啊 我七月中in果轉黎 但佢而家搣走左我offer

face=fate

可能我後期至寄冇咁多人

部分出緊offer啦
巴/絲打你幾號in架?

1號

我29號in都未有offer
有無CMC嘅同學仔

你係啱啱收到offer定舊生?

啱啱收到 好感動

恭喜bb

Thank you絲打

face=fate

可能我後期至寄冇咁多人

部分出緊offer啦
巴/絲打你幾號in架?

1號

好緊張 可以係唔收我

可能我後期至寄冇咁多人

部分出緊offer啦
巴/絲打你幾號in架?

1號

好緊張 可能係唔收我
想請教下如果今年無offer
我應該讀醫護助理定保健員課程會比較好

同問
有冇tmh既朋友仔啊

tmh +1
絲打都收到tmh offer?

15號reg day?
有冇tmh既朋友仔啊

tmh +1

15號reg day?

yes yes 一早去reg

同問

果陣咩都冇讀
直接下年再apply
交份form俾咩咩supplementary information 都冇
淨係夾左成績表copy
好重要係睇interview 表現
同睇邊個in你
有冇今日in養和嘅巴絲
有冇今日in養和嘅巴絲

你幾點in ?
有冇今日in養和嘅巴絲

你幾點in ?

10點3
有冇今日in養和嘅巴絲

你幾點in ?

10點3

早到左半粒鐘係到hea緊 唔想咁早上去
有冇tmh既朋友仔啊

tmh +1

15號reg day?

我9點半
有冇tmh既朋友仔啊

tmh +1

15號reg day?

我9點半

我都係9點半呀
有冇tmh既朋友仔啊

tmh +1

15號reg day?

我9點半

我都係9點半呀

TMH 悶到爆
好似冇O day O camp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞