[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
養和係咪email派interview同offer??

對的 等offer中

對的 等offer中

你幾分
同組嘅話頭先法國醫院打電話收左佢
叫佢7號個日去交留位費

人生

佢幾號first 同 second in

對的 等offer中

你幾分

讀完hd dse19

佢都有問我書,我都覺得自己答得好差
希望收啦
btw interviewer 有冇問你想揀邊一班?

去緊in 求interview過程

人生 已完
俾佢問到冇聲出

我仲慘 比人問器官 屌 我中文讀 點答呀

diu我都係 佢問我講三個organ再介紹其中一個
問呢個都算 之後問我點解你retake完有科唔升反跌

點解我有溫但無人問呢啲
Offer god
有無人有ou en offer
而且都收到電話 八號帶埋身份證同收offer果封信去ou聽接受社署資助計劃
有無人報左ha en?
叫佢7號個日去交留位費

人生

同我一樣 26號first in尋日second in
叫佢7號個日去交留位費

人生

同我一樣 26號first in尋日second in

我們等ha和公開吧
有無人有ou en offer
而且都收到電話 八號帶埋身份證同收offer果封信去ou聽接受社署資助計劃

你係幾多月in?
今日去左仁安註冊 有無人都收到offer ?
叫佢7號個日去交留位費

人生

So9sad
想問下HA RN係咪已經出哂interview email?

26-28 已in 完全部人

打去問佢係咪出哂email未,個職員又話唔講得,都唔知有咩咁秘密⋯

下年請早

下世請早就真,根本一開始就screen out左d老餅😔
叫佢7號個日去交留位費

人生

So9sad

乜offer都無啦 法國係最後機會
叫佢7號個日去交留位費

人生

So9sad

話說有冇人知ou en係點?
以我所知就8/8社署同一早收左既學生(6月前)簽資助,然後仲有少量interview for waiting list既同學

利申:7月in等緊社署批
叫佢7號個日去交留位費

人生

So9sad

巴 唔好咁灰
話唔定過多幾日就收到信呢....
以我所知就8/8社署同一早收左既學生(6月前)簽資助,然後仲有少量interview for waiting list既同學

ou en果邊

ou en果邊

咁dse生就冇得入?

ou en果邊

咁dse生就冇得入?

dse真係唔知 但唔關6月個申請事 事關6月果個本身都唔係for dse生
你用dse入應該係3,4月拎condition offer掛?
佢而家8月8應該係做番3.4月有offer既資助同叫某啲waiting list既去in(包括3,4月同6月後果啲)

不過都係網上資黎
叫佢7號個日去交留位費

人生

So9sad

巴 唔好咁灰

佢宜家派曬67 68 2班?
叫佢7號個日去交留位費

人生

So9sad

巴 唔好咁灰

佢宜家派曬67 68 2班?

唉 又係英文累事

ou en果邊

咁dse生就冇得入?

dse真係唔知 但唔關6月個申請事 事關6月果個本身都唔係for dse生
你用dse入應該係3,4月拎condition offer掛?
佢而家8月8應該係做番3.4月有offer既資助同叫某啲waiting list既去in(包括3,4月同6月後果啲)

不過都係網上資黎

咁即係要等多一年?

ou en果邊

咁dse生就冇得入?

不過都係網上資黎

咁即係要等多一年?

ha en同中大資助浸會果個都仲有得in
其他唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞