[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

我仲慘 比人問器官 屌 我中文讀 點答呀

diu我都係 佢問我講三個organ再介紹其中一個
問呢個都算 之後問我點解你retake完有科唔升反跌

同你情況真係完全一樣 最鳩係佢連中文問題都冇

我都係 全英
why your maths got lv1

我講講吓佢直接叫我用中文答

我仲要唔係pure bio 係combined science
但佢冇問過我
retake完跌grade我都唔想㗎
7號就要交留位費 應該呢兩三日派 好驚

跪求ha rn 8月8前出offer
養和係8月8前會唔會知結果
幾時出offer, 你地既留位費都唔應該慳架啦

到時無書讀咪仲死

到時無書讀咪仲死

講緊asso 三萬學費 8月9要交

到時無書讀咪仲死

留位就一早交左啦

到時無書讀咪仲死

留位就一早交左啦

博一博囉
法國到底收幾多人
法國到底收幾多人

100?
佢都答我一個月內通知 但一定呢幾日寄信啦
想問下如果黎緊讀醫院既en course
仲可唔可以用dse分以jupus去報大學既nursing?

兩者冇衝突
法國到底收幾多人

100?

我屎忽痕問過 佢話收80至100

夠分點解吾直接jupas?

你個吾。。。。。
法國到底收幾多人

100?

佢都答我一個月內通知
但諗下8月7就要交留位費 依家仲緊張過放榜
法國到底收幾多人

100?

佢都答我一個月內通知

Ou
jupus個時冇放到入去
法國到底收幾多人

100?

佢都答我一個月內通知

聽人講應該好多人reject offer
所以保守d講掛
offer goddddddddddddddddddddddd
offer goddddddddddddddddddddddd

一齊拜
HA rn offer god
Offer god
同組嘅話頭先法國醫院打電話收左佢
叫佢7號個日去交留位費

人生
Ha en開始interview 未
養和係咪email派interview同offer??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞