[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇ou 嘅同學仔👋🏻

你咩program

General nurse 但self fin
好彩下年轉sssdp

下年轉sssdp?

多謝林鄭月娥

下年轉?咁metal nurse 呢?
個消息邊到睇翻嚟
有冇ou 嘅同學仔👋🏻

你咩program

General nurse 但self fin
好彩下年轉sssdp

下年轉sssdp?

多謝林鄭月娥

下年轉?咁metal nurse 呢?
個消息邊到睇翻嚟

http://www.ouhk.edu.hk/wcsprd/Satellite?c=C_CFTS&cid=1385186682465&d=Touch&lang=chi&pagename=OUHK%2FtcSingPage
多謝offer god
多謝offer god

收到HA?
恭喜您
Ha收到確認信 收唔到面試通知
有無人知ou gen nursing 自資幾多分

我b5=4+1都係18

我b5=4+1都係18

你幸運
上年好似19
加上自資學位得70,有成~25個比non jupas
diu我都係18

我b5=4+1都係18

你幸運
上年好似19
加上自資學位得70,有成~25個比non jupas

係,上年嘅lq同mean都係19
diu我都係18

你面試炒左?
diu我都係18

你面試炒左?

我諗係掛 group in我講得兩次野又緊張
其他人好主動疊曬聲咁
Second round俾個offer我阿
diu我都係18

你面試炒左?

其他人好主動疊曬聲咁

祝福你
diu我都係18

你面試炒左?

其他人好主動疊曬聲咁

祝福你
幾號reg day
幾號reg day

你入左邊間?
diu我都係18

你面試炒左?

其他人好主動疊曬聲咁

second round俾埋我

祝福你地
幾號reg day

你入左邊間?

佢分分中高年級過你
幾號reg day

你入左邊間?

佢分分中高年級過你

冇追post 姐⋯
有無qe嘅朋友仔
如果知幾號reg day就知幾時2nd round
如果知幾號reg day就知幾時2nd round

佢寫15
HA RN second round offer 係咪要
再報過
HA RN second round offer 係咪要
再報過

QEH 定養和?
QEH 定養和?

QEH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞