[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁多人tmh既 你地係未真係住附近定係為左大機會d人

Both

又both

我應該識你

何出此言
Tmh難入U喎
QEH

終於有人係qeh
問親人都係cmc/tmh

但我見最多人interview 係QEH
Tmh難入U喎

ha rn 點會博到入u 唔係冇機會既 但同中六合彩頭獎差唔多
Tmh難入U喎

ha rn 點會博到入u 唔係冇機會既 但同中六合彩頭獎差唔多

我指part time degree
有人巴絲知養和呢段時間出哂interview未?

Both

又both

我應該識你

何出此言

9up
Tmh難入U喎

why ge ching

Both

又both

我應該識你

何出此言

9up

不過識到身邊candidates好多都新界西住

Both

又both

我應該識你

何出此言

9up

不過識到身邊candidates好多都新界西住

are you asso ? i met one is asso
he is so charm in interview
QEH

終於有人係qeh
問親人都係cmc/tmh

但我見最多人interview 係QEH

點解我見都係TMH多
祝所有TMH巴絲都收到TMH offer
連登都有絲

利伸 冇鳩嘅真絲也
連登都有絲

利伸 冇鳩嘅真絲也

祝埋我呀 cmc呀
連登都有絲

利伸 冇鳩嘅真絲也

拜offer神
連登都有絲

利伸 冇鳩嘅真絲也

連登都有絲

利伸 冇鳩嘅真絲也

祝埋我呀 cmc呀

Cmc
有人巴絲知養和呢段時間出哂interview未?

好緊張 幾點派offer
Offer god
今日應該會出第一round 希望大家都收到
最好就有ugc offer唔洗school啦
入左ha nursing school既巴絲
有啲咩想做就趁哩段時間做左先啦
入左ha nursing school既巴絲
有啲咩想做就趁哩段時間做左先啦

咁誇張
最多咪日日八半放五點返足五日
上完堂即刻考試之後再出ward
比一個星期假之後再返學
持續三年之嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞