[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答2

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
佢offer到有寫社署唔批的話個offer就作廢
社署又無聲氣
打去ou都話唔知幾時批
有冇巴絲係社署同ou合辦個en course收左?
想知社署幾時先會批

巴打幾時apply?interview左未?

21in 有offer 但係佢要等社署果邊批先有得讀

有offer咪即係有得讀
社署會資助今年230個ou en入面嘅200個
至於邊200個就未有消息

佢同ou果 批係分開架

Ou自己收200個

社署收230

200個係普通科

30個精神科

請問你資訊係邊度黎
我6月尾去OU聽個talk唔係咁講嘅

申請須知
想問下養和係咪已經in晒人

未 今日都仲有
我係四月in ou en,收offer比埋學費
可能同最近D消息唔同
有冇巴絲係社署同ou合辦個en course收左?
想知社署幾時先會批

巴打幾時apply?interview左未?

21in 有offer 但係佢要等社署果邊批先有得讀

有offer咪即係有得讀
社署會資助今年230個ou en入面嘅200個
至於邊200個就未有消息

佢同ou果 批係分開架

Ou自己收200個

社署收230

200個係普通科

30個精神科

請問你資訊係邊度黎
我6月尾去OU聽個talk唔係咁講嘅

我都係聽talk聽返黎 證明你無留心聽人講野
cuhkmc 同浸會合辦個en 派offer了
私人號碼打電話派
有報既唔好block私人號碼
私人號碼打電話派

上次去聽talk 有條友比人串到一棟都無
私人號碼打電話派

下 佢未deadline喎
私人號碼打電話派

下 佢未deadline喎

未dead都可以派
無衝突架喎
有冇巴絲今日去左法國醫院second in

同問
私人號碼打電話派

有冇顯示埋個號碼架
私人號碼打電話派

有冇顯示埋個號碼架

我講個私人號碼意思係133
無顯示號碼
私人號碼打電話派

有冇顯示埋個號碼架

我講個私人號碼意思係133
無顯示號碼

則係你己經收到offer ?

同問

同問

一陣in 依家落狗屎咁大雨
想問下HA RN係咪已經出哂interview email?
想問下HA RN係咪已經出哂interview email?

In 完wor Ching

26-28 已in 完全部人
請問有無人知養和派offer係打電話定email?琴日面試見到好多人陸續登記緊
請問有無人知養和派offer係打電話定email?琴日面試見到好多人陸續登記緊

email

同問

Ching in成點

點解我未有interview

26-28 已in 完全部人

打去問佢係咪出哂email未,個職員又話唔講得,都唔知有咩咁秘密⋯

同問

Ching in成點
柒左記錯時間
依家係條街到fing緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞