Mazda確認轉型為豪華品牌 預告推出更多高階車款

612 回覆
179 Like 20 Dislike
你去問返班CLA撚
當年一同佢地講呢點,佢地會死撐話部車係AWD
到你同佢解釋CLA個front bias假AWD係咩嚟之後佢地就潛水。
pickup之外咩passenger car type係SUV面前都係食屎架啦
所以FORD直頭唔撚玩 唔造sedan
所以而家一街都係一大堆頭轆BMW頭轆MB
依家架2.0冇turbo比埋棍波都完全同性能扯唔上關係
幾個主要汽車市場都唔興細車。
你睇下而家連mini都出到牛龜咁Q大部

係日本呢類地方先重有細車市場
廣東標配
2.0棍我都ok嫁 但唔L想要平板lo
我要option啊 我要齊料
年輕人買野就係要customize 呀
平得果幾萬wfc
同埋 commute distance 唔同
Lexus 個籠唔該收收皮啦 鐘情懷舊可以去買 死老坑車
萬事得識攻市場 根本圍住個北美做生意 加上班高層又好進取 話唔定
只可以講萬事得係好硬頸車廠 個個搞緊CVT 佢就去搞6AT CVT望都唔會望 仲有轉子引擎 又係有個小部門仲整緊比RX7 RX8 唔到您唔服佢既
萬事得:為什麼要咁多人喜歡我? 喜歡我的要喜歡死我
6先至最細,以比例計
内籠jazz大過cx5添
呆然係連登神車
haha
jazz/jazz cross内籠係神奇地大並係demonstrably truth

大到佢接受唔到眼前嘅事
honda偷位勁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞