[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄
你今晚未到水溫就唔好表白呀,唔好送死

留係比賽場中先仲有獲勝可能,比人紅牌出場就真係冇得留低架啦

我同你同一個處境 我地出街都好似情侶咁 但對方唔想拍拖 結果而家已經玩完

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄

巴打咩情況下同佢晒冷啊 女仔通常好驚呢d講數feel既處境
我覺得就算再拖 佢只會當你係好fd既知己 但你就會抽唔返身出黎

睇送食飯啊師兄

我同你同一個處境 我地出街都好似情侶咁 但對方唔想拍拖 結果而家已經玩完

留名等學野
利申已經比人friend zone左
已經唔小心chur左佢
依家已經唔知同佢講咩好
咁詳細講下點開始
同中間發生過咩事

但係個問題就係得返最後呢個月佢就要走
所以我唔知應該以朋友身分陪埋佢呢一個月
定係就咁變陌生人就算

你都唔捨得嫁啦
咪陪埋佢呢一個月囉
我ex尋晚認左佢係仲鍾意我
但佢唔會 我亦都唔想 佢同佢現任分手
跟住佢有時同現任錄完音或者傾完電話都會問我做咩 係咪唔開心
仲有成6日 我到底要咩心態先可以表現得平淡啲
始終日對夜對咁唔容易

點樣重有成6日?日對夜對?旅行?

我唔係巴

本身都好地地 之後隔左兩個禮拜到 我再約佢去睇戲 約左幾次 佢一係話唔得閒 一係藍剔 結果我絕望地情急之下同佢講 不如以後唔好見 祝你幸福 佢覆返我 我都希望你以後幸福

唔好咁痛
依家擺到明係你唔要佢!!!
唉屌
原來佢有男朋友

早知早著呀依啲野

我會叫佢不如專心一邊
女仔係咪會被時間打動到
衰過幾次但最後忍唔住搵翻佢
佢又好似失左憶咁 繼續以前咁傾計
叫我應該如何是如

人地繼續傾計應該係禮貌上
好少可會比時間打動到
就算男人都唔會啦

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄

一句講晒
佢未夠中意你
如果佢真係咁中意你
佢就會同你一齊
又或者
你果下搵唔到trigger位撻著佢
女仔係咪會被時間打動到
叫我應該如何是如

好少可會比時間打動到
就算男人都唔會啦

好似係
不過另一邊又希望人地會俾自已打動

我唔係巴

本身都好地地 之後隔左兩個禮拜到 我再約佢去睇戲 約左幾次 佢一係話唔得閒 一係藍剔 結果我絕望地情急之下同佢講 不如以後唔好見 祝你幸福 佢覆返我 我都希望你以後幸福

sosad
咁就果斷放棄啦
唔係你既
比你都唔會開人
女仔係咪會被時間打動到
叫我應該如何是如

好少可會比時間打動到
就算男人都唔會啦

好似係

正常既
人總係有好多假希望
成日諗住自己會有一線生機
女仔係咪會被時間打動到
叫我應該如何是如

好少可會比時間打動到
就算男人都唔會啦

好似係

正常既
人總係有好多假希望

其實就算唔係愛情,呢種想法都要改
女仔係咪會被時間打動到
叫我應該如何是如

好少可會比時間打動到
就算男人都唔會啦

好似係

正常既
人總係有好多假希望

女仔係咪會被時間打動到
叫我應該如何是如

好少可會比時間打動到
就算男人都唔會啦

好似係

正常既
人總係有好多假希望

失望唔緊要
最緊要識起身繼續

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄

一句講晒
佢未夠中意你
如果佢真係咁中意你
佢就會同你一齊
又或者

睇送食飯啊師兄

一句講晒
佢未夠中意你
如果佢真係咁中意你
佢就會同你一齊
又或者

未係好鐘意,但又棄之可惜,暫時吊住先。

慢慢黎囉
由認識開始

慢慢黎囉
由認識開始

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞