[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

依位絲打大家記住留意啦

保持最fit狀態
同未來男友_ _ _

係佢出現前,我會努力😂😂😂

加油呀 我而家都分散緊自己注意力

其實係咪熱戀期先會癡身?

諗起以前岩岩拍拖, 星期日想訓下覺, 條女會話你係咪唔想見我。。。

到宜家拍左三年, 有時星期日悶想搵佢玩, 佢會話要休息唔好煩佢

都正常嘅
可能佢咁岩呢排攰
好多穩定嘅fd一星期都係一兩日
大家返工都攰

有時fd見d fd星期日行山打卡就覺得好正, 好想有個可以陪我行山跑步踩單車既女友

三樣我都啱
女朋友係唔中意定點? 試下帶佢去d簡易路線,影下靚相

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

我以前都有跑, 跑完步覺得個人係醒神d

BTW, 使開運動的女仔感覺係陽光有活力d, 係feel到出黎

做gym嘅男人又點?

我見平日係中環碼頭唔著衫跑步d大隻佬幾型, 黑黑實實, 對波仲大過港女

我覺得大隻點都型過瘦, 有小小胸我覺得好man

非gay

咁瘦同大隻,我都揀大隻
巴打好有研究

靚女型男我都會欣賞, 之前去日本奈良, 見d車伕黑黑實實, 大大隻隻, 又留so根, 就覺得好man, 跟住忍唔住同佢打個眼色, 佢又同的打個眼色

非gay

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

BTW, 使開運動的女仔感覺係陽光有活力d, 係feel到出黎

做gym嘅男人又點?

我見平日係中環碼頭唔著衫跑步d大隻佬幾型, 黑黑實實, 對波仲大過港女

非gay

咁瘦同大隻,我都揀大隻
巴打好有研究

靚女型男我都會欣賞, 之前去日本奈良, 見d車伕黑黑實實, 大大隻隻, 又留so根, 就覺得好man, 跟住忍唔住同佢打個眼色, 佢又同的打個眼色

非gay

睇完打左個冷震

諗起以前岩岩拍拖, 星期日想訓下覺, 條女會話你係咪唔想見我。。。

到宜家拍左三年, 有時星期日悶想搵佢玩, 佢會話要休息唔好煩佢

唔知呢 我都想快啲有角色轉變 幾時可以到佢管番我緊啲 好似我而家咁

我覺得可能係性格唔同,有時未必會好管, 男人始終係大氣d

其實去到呢個地步好睇大家仲俾唔俾心機去維繫...
睇得出絲打好想維繫

係呀 其實佢都話有感情唔想分開 但其實一齊得好辛苦 唉而家我係深切治癒緊我地既感情

唔知呢 我都想快啲有角色轉變 幾時可以到佢管番我緊啲 好似我而家咁

咁點算呀 我想相處得自在啲 其實岩岩開始果陣係幾好架 我就唔知幾時變到咁緊佢

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

好怕d勁大隻

徒手健身一流,唔會勁大隻,但線條好靚

點徒手? 即係街頭健身?
有d線條ok嘅

係,街頭健身,我都操緊,唔少gym房慳唔少錢

睇得出絲打好想維繫

係呀 其實佢都話有感情唔想分開 但其實一齊得好辛苦 唉而家我係深切治癒緊我地既感情

要雙方面都肯改變先得,大家夾個舒服嘅方式相處...
加油呀絲打

依位絲打大家記住留意啦

保持最fit狀態
同未來男友_ _ _

都正常嘅
可能佢咁岩呢排攰
大家返工都攰

有時fd見d fd星期日行山打卡就覺得好正, 好想有個可以陪我行山跑步踩單車既女友

三樣我都啱

早d識絲打你就好

女友係典型港女, 怕蚊怕熱, 鐘意冷氣

不過一開始拍拖, 佢都好就我去戶外曬太陽, 拍耐左就原形畢露

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

非gay

咁瘦同大隻,我都揀大隻
巴打好有研究

非gay

好基
同你打眼色嗰個都基基地

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

好怕d勁大隻

有d線條ok嘅

呢d勁佩服
街邊見d阿叔都好勁

睇得出絲打好想維繫

加油呀絲打

無女朋友 溝緊 但係如果溝到就要long d

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

非gay

去gym room見到D人練手,舊三頭肌靚到
又大波又細腰,成日望到眼定定
見到人地見到引體上升都好羨慕

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

好怕d勁大隻

有d線條ok嘅

呢d勁佩服
街邊見d阿叔都好勁

我就好鬼弱,個背完全冇力,引體上升做得嗰三五下就冇力

咁點算呀 我想相處得自在啲 其實岩岩開始果陣係幾好架 我就唔知幾時變到咁緊佢

太緊張真係唔係好事
係你太緊張你地之間嘅關係
你要學識放鬆自己
安全感可以自己俾自己

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

非gay

去得gym房應該好快練到引體喎,洗乜羨慕人

睇得出絲打好想維繫

我覺得大家坦誠講下大家諗法, 講下將來, 如果係相愛既話點都唔會咁易散

依位絲打大家記住留意啦

保持最fit狀態
同未來男友_ _ _

都正常嘅
可能佢咁岩呢排攰
大家返工都攰

三樣我都啱

早d識絲打你就好

女友係典型港女, 怕蚊怕熱, 鐘意冷氣

不過一開始拍拖, 佢都好就我去戶外曬太陽, 拍耐左就原形畢露

講呢d
等秋天舒服d先啦,帶佢行下鹿頸,全平路
靚到癲
影下呃like相

不過佢真係唔中意就算,迫唔到

睇得出絲打好想維繫

加油呀絲打

係呀 但其實我都唔知我應該可以做啲咩呀

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

好怕d勁大隻

有d線條ok嘅

呢d勁佩服
街邊見d阿叔都好勁

我就好鬼弱,個背完全冇力,引體上升做得嗰三五下就冇力

慢慢練就有
不過應該比gym房慢d?

太緊張真係唔係好事
係你太緊張你地之間嘅關係
你要學識放鬆自己
安全感可以自己俾自己

係呀 我都覺得係我太著緊 太緊張
點樣可以自己比自己安全感

睇得出絲打好想維繫

加油呀絲打
俾唔到意見你(痴身撚冇人俾我痴)

睇得出絲打好想維繫

我覺得大家坦誠講下大家諗法, 講下將來, 如果係相愛既話點都唔會咁易散

係既所以佢都冇同我講分手 但其實我知只要再行差一步就會完 行緊鋼線 一定要搵個岩既方法

無錯
最緊要自己開心
唔好勉強呀
依到好多巴絲陪住

一星期跑3~4次?

運動型的女仔正啊

食得多咪做返運動
做開左又停唔到

做gym嘅男人又點?

非gay

去得gym房應該好快練到引體喎,洗乜羨慕人

好耐都未加到力量
我廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞