[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

我拎
最後兩條問題:想問用咩方法可以令到佢肯比電話我同埋係咪剩係拎電話唔拎fb ig嗰啲?

唔該哂巴打

簡簡單單問佢拎個電話就夠啦
至於點拎
你諗你啦

巴打我意思唔係話乜ig fb電話都拎哂 而係剩係拎fb/ig而唔拎電話 邊樣會好啲?

Sor我都知我好煩㗎喇

你夠膽就直接問電話 唔敢既拎ig先 因為會易小小肯比 之後再ig問

電話先好D喎

電話最直接 但有時候啲人係肯比ig 但唔肯比電話 好似我咁都係會比ig先

我怕佢見人ig成日post嘢會自亂陣腳

爸打你個名

其實你地幾多歲?

我想問好耐

你地問緊當事人定呢到啲巴絲

當事人

但你想自爆都歡迎

傻嘅
我敢說呢到冇人夠我老

我都想知

我好老嫁 今年應該800歲

三生三世啲朋友?

至於點拎
你諗你啦

巴打我意思唔係話乜ig fb電話都拎哂 而係剩係拎fb/ig而唔拎電話 邊樣會好啲?

Sor我都知我好煩㗎喇

你夠膽就直接問電話 唔敢既拎ig先 因為會易小小肯比 之後再ig問

電話先好D喎

電話最直接 但有時候啲人係肯比ig 但唔肯比電話 好似我咁都係會比ig先

爸打你個名

開ac個刻我真係諗起呢個飯

Sor我都知我好煩㗎喇

電話先好D喎

爸打你個名

我都係

你諗咁多把撚咩
依家好簡單
一係拎電話
一係收皮
咁你拎定唔拎?

我拎
最後兩條問題:想問用咩方法可以令到佢肯比電話我同埋係咪剩係拎電話唔拎fb ig嗰啲?

唔該哂巴打

至於點拎
你諗你啦

Sor我都知我好煩㗎喇

交換ig好玩d 進可攻退可守

點睇我由ig識佢
然後轉戰whatsapp同tg

要啦 始終ig個direct傾計都唔太方便

最慘係load勁多圖同片
冇晒數據
屌佢老母

電話先好D喎

爸打你個名

我都係

我去茶記會叫窩蛋免治牛,睇黎巴打你會叫窩打免牛飯

電話先好D喎

爸打你個名

我都係

屌2個窩蛋我以為同一個人
心諗做乜自言自語
我有個朋友去咗台灣做intern
識咗個同科嘅香港女仔
而家午餐晚餐都一齊食有時夜晚仲會一齊去跑步
Weekend就會一齊去trip
咁樣係咪代表有機?
利申:我的朋友不是我
yeah 又灰tick左幾個鐘

痴撚線又繼續灰剔
人都癲喎咁搞法

我寧願灰剔好過藍剔 當佢唔得閒算 藍剔姐係有時間睇又唔覆

電話先好D喎

爸打你個名

我都係

我去嗰間有意粉揀

痴撚線又繼續灰剔
人都癲喎咁搞法

點睇灰tick 但又成日上線? 但應你又完全唔hea

可能有野做緊唔得閒覆又唔想hea覆你
心諗做乜自言自語

我搞錯左好耐
心諗做乜自言自語

笑左
你唔講我唔知有人個名差唔多

痴撚線又繼續灰剔
人都癲喎咁搞法

不如咁耐
佢就係唔想覆你
你會唔會死心啲?

痴撚線又繼續灰剔
人都癲喎咁搞法

傾向咁諗好 正面啲

痴撚線又繼續灰剔
人都癲喎咁搞法

不如咁
佢就係唔想覆你
你會唔會死心啲?

痴撚線又繼續灰剔
人都癲喎咁搞法

不如咁耐
佢就係唔想覆你
你會唔會死心啲?

要覆自然會覆 唔覆你chur佢都冇用
搵個一上線就覆你嘅好過啦

痴撚線又繼續灰剔
人都癲喎咁搞法

不如咁耐
佢就係唔想覆你
你會唔會死心啲?

要覆自然會覆 唔覆你chur佢都冇用
搵個一上線就覆你嘅好過啦

好似巴打話齋
搵過個會覆你嫁啦 如果你咁在意人地覆唔覆你
心諗做乜自言自語

我第一眼見到心諗我留咗個咁既言咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞