[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
想問吓點溝住同一層嘅女hallmate?

求幫忙

最簡單拎左人地contact先啦

點拎好 咁快就拎唔會好chur咩 識咗無耐咋

拎之前是旦搵d話題就可以直接拎,無野要驚

但係同hall同層除咗要溝人之外 真係好似無乜藉口要拎人contact一話我諗多咗?

你諗咁多把撚咩
依家好簡單
一係拎電話
一係收皮
咁你拎定唔拎?

我拎
最後兩條問題:想問用咩方法可以令到佢肯比電話我同埋係咪剩係拎電話唔拎fb ig嗰啲?

唔該哂巴打

簡簡單單問佢拎個電話就夠啦
至於點拎
你諗你啦
如果條女叫你del/轉status代表乜

佢係你邊個
管住晒

正死仆街臭閪黎
成日得閒就黎聊下你
一於唔撚好理佢姐

咁又係,時間係最好
上黎又多返D正能量

其實感情台好多負能量

所以我地更加要反傳統

我負到就黎爆炸
但冇人理我感受

會爆炸的
不了

咁又係,時間係最好
上黎又多返D正能量

其實感情台好多負能量

所以我地更加要反傳統

我負到就黎爆炸
但冇人理我感受

CFA LV2pass咗,心情爽到飛天

account野?
追緊條女
佢同我fd講話會等我追佢 會受我表白
但我約佢又推 wts又遲覆 完全冇chur過佢
究竟佢想點

member]遲啲一齊去旅行我話事
有Promotion就買機票[/member]

追緊條女
究竟佢想點

永遠記住一點,唔好由人地口中去認識人,隨時伏到hihi
追緊條女
究竟佢想點

要你追佢嘛 咪扮下矜持先囉

你地一齊咗未

咁又係,時間係最好
上黎又多返D正能量

其實感情台好多負能量

所以我地更加要反傳統

我負到就黎爆炸
但冇人理我感受

CFA LV2pass咗,心情爽到飛天

account野?

Something like that

佢係你邊個
管住晒

佢whatsapp status轉左句status黎鬧我
想問下我可以點

Block 9 her

我係女嘅話
不如同個男仔講話唔食 同我食咪得囉 ->已冧死

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

Block 9 her

好小學雞

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

其實你地幾多歲?

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

其實你地幾多歲?

我想問好耐

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

其實佢某程度上都幾著緊你

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

其實佢某程度上都幾著緊你

但咁樣又怪又唔sweet

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

其實你地幾多歲?

我想問好耐

你地問緊當事人定呢到啲巴絲

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

其實你地幾多歲?

我想問好耐

當事人

但你想自爆都歡迎
想問吓點溝住同一層嘅女hallmate?

求幫忙

最簡單拎左人地contact先啦

點拎好 咁快就拎唔會好chur咩 識咗無耐咋

但係同hall同層除咗要溝人之外 真係好似無乜藉口要拎人contact一話我諗多咗?

你諗咁多把撚咩
依家好簡單
一係拎電話
一係收皮
咁你拎定唔拎?

我拎
最後兩條問題:想問用咩方法可以令到佢肯比電話我同埋係咪剩係拎電話唔拎fb ig嗰啲?

唔該哂巴打

至於點拎
你諗你啦

巴打我意思唔係話乜ig fb電話都拎哂 而係剩係拎fb/ig而唔拎電話 邊樣會好啲?

Sor我都知我好煩㗎喇

佢係你邊個
管住晒

想問下我可以點

其實你地幾多歲?

我想問好耐

當事人

但你想自爆都歡迎

傻嘅
我敢說呢到冇人夠我老

你諗咁多把撚咩
依家好簡單
一係拎電話
一係收皮
咁你拎定唔拎?

我拎

唔該哂巴打

至於點拎
你諗你啦

巴打我意思唔係話乜ig fb電話都拎哂 而係剩係拎fb/ig而唔拎電話 邊樣會好啲?

Sor我都知我好煩㗎喇

電話算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞