[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄
你今晚未到水溫就唔好表白呀,唔好送死

留係比賽場中先仲有獲勝可能,比人紅牌出場就真係冇得留低架啦

Hi巴打們 我亂諗嘢諗到宜家連同佢講嘢都驚 搞到我連pantry都唔敢出 驚會見到佢又唔知點算好 我真係痴線㗎 冇得救

我諗我應該要送去堆填區 頭先原來我同個女仔兩個人喺廚房我都唔知 因為我一開始以為唔係佢所以冇理到佢 點知到有其他人入嚟嗰陣聽到佢同人傾計把聲先認得係佢 但係咁多人喺廚房已經冇哂機會了 好激氣好嬲自己呀 俾我上嚟發洩吓啦

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄

留名跟進

唔好呀 巴打。。。頂住
Hi巴打們 我亂諗嘢諗到宜家連同佢講嘢都驚 搞到我連pantry都唔敢出 驚會見到佢又唔知點算好 我真係痴線㗎 冇得救

我諗我應該要送去堆填區 頭先原來我同個女仔兩個人喺廚房我都唔知 因為我一開始以為唔係佢所以冇理到佢 點知到有其他人入嚟嗰陣聽到佢同人傾計把聲先認得係佢 但係咁多人喺廚房已經冇哂機會了 好激氣好嬲自己呀 俾我上嚟發洩吓啦

頭腦唔清晰就咩都做唔到嫁啦
refresh下自己先啦

仲諗住你今晚拖手

唔緊要啦, 聽晚出去你表現得多d關心佢, 應該都會加分

呢d叫乘虛而入

TGIF 飲杯野傾下計再算

仲諗住你今晚拖手

你比啲時間佢啦...
我覺得你呢幾日情緒反應都比較大 太上心啦...
人地又唔係有男朋友。。

咁佢其實ready下一段感情未

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄

控制自己個心同埋行為,係變成熟男人既必修一課啊

點冇法?

點冇法?

點冇法?

我都好低落
佢24個鐘冇覆我啦

控制自己個心同埋行為,係變成熟男人既必修一課啊

冇錯,如果情緒變化太大仲點照顧人

點睇呀大佬
就咁一兩句
好普通既問答黎咋喎

😂😂😂😂

點冇法?

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄

點冇法?

點冇法?

點冇法?

我都情緒底落中
留名等學野
利申已經比人friend zone左
已經唔小心chur左佢
依家已經唔知同佢講咩好
咁詳細講下點開始
同中間發生過咩事

但係個問題就係得返最後呢個月佢就要走
所以我唔知應該以朋友身分陪埋佢呢一個月
定係就咁變陌生人就算
如果我最後follow左佢ig
但係佢無follow返我
是咪已經收皮了
如果我最後follow左佢ig
但係佢無follow返我
是咪已經收皮了

利申 我有fo佢冇fo
我ex尋晚認左佢係仲鍾意我
但佢唔會 我亦都唔想 佢同佢現任分手
跟住佢有時同現任錄完音或者傾完電話都會問我做咩 係咪唔開心
仲有成6日 我到底要咩心態先可以表現得平淡啲
始終日對夜對咁唔容易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞