[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

你都未到手
憑咩管住晒

原來未到手。。咁做會扣哂分!

未一齊冇可能宣示主權的

我都係講下姐 姐係純粹出黎見下佢睇實啲佢姐

繼續呢種心態就就算得米你之後都會怕佢比人撬走
男人永遠都係要增強自己實力先可以留得住身邊既女人

宣示又比你地講唔好 唔宣又屌鳩我
你地想點呀

我以前都會咁諗既 見得多人藍剔 感覺人地都唔當係一回事 我同ex好似一齊之前同之後都會問大家點解咁耐唔覆 我會表現到care 大家正常情況都覆得快 不過大家最後性格都係唔岩 成日嘈 宜家唔敢再對人care到出面lu

唉性格唔岩真係致命傷 要睇下有冇是但一方頂受到個改變

對方係好要面 死唔讓步果啲 我講到出面有時都係想你哄番我 佢就話做唔到 佢覺得自己岩就只會一味鬧我 覺得我小器呀 唔明白 唔會哄我 我好難受 反而要我退一步平息件事

你係咪不懂撒嬌的女仔
我果個又係好要面子 好煩 要佢say sorry係一定要用軟攻 受軟唔受硬

唔知係咪宜家睇到好化呢
定係我真係唔識溝女
係咪有女仔會覺得send得密啲會開心啲
因為知有人想了解佢多啲
我宜家係表現到好唔關心佢咁

我有時會關心下 有時就好普通朋友方式講野 但唔會好似以前表現出好緊張咁

點解我會咁問呢
因為樓上咪有個巴打咪話 佢好耐先覆一次
啲話題明明可以長傾都搞到無晒mood傾
我宜家傾緊呢個都係咁
所以先問係唔係我扭曲左 習慣左人地不嬲都會遲覆
定一話係佢冇feel

我以前都會咁諗既 見得多人藍剔 感覺人地都唔當係一回事 我同ex好似一齊之前同之後都會問大家點解咁耐唔覆 我會表現到care 大家正常情況都覆得快 不過大家最後性格都係唔岩 成日嘈 宜家唔敢再對人care到出面lu

對方係好要面 死唔讓步果啲 我講到出面有時都係想你哄番我 佢就話做唔到 佢覺得自己岩就只會一味鬧我 覺得我小器呀 唔明白 唔會哄我 我好難受 反而要我退一步平息件事

你係咪不懂撒嬌的女仔
我果個又係好要面子 好煩 要佢say sorry係一定要用軟攻 受軟唔受硬

唔知係咪宜家睇到好化呢
定係我真係唔識溝女
因為知有人想了解佢多啲

我有時會關心下 有時就好普通朋友方式講野 但唔會好似以前表現出好緊張咁

點解我會咁問呢
我宜家傾緊呢個都係咁
定一話係佢冇feel

你地一齊咗未

咩叫表白多次
依啲野係一次過
同埋係得手先會表白

你都未到手
憑咩管住晒

原來未到手。。咁做會扣哂分!

未一齊冇可能宣示主權的

我都係講下姐 姐係純粹出黎見下佢睇實啲佢姐

你咁就輸左個陣啦
你咁驚青做咩姐
人地可能個心一早有決定呢

你係咪不懂撒嬌的女仔

唔知係咪宜家睇到好化呢
定係我真係唔識溝女
因為知有人想了解佢多啲

點解我會咁問呢
我宜家傾緊呢個都係咁
定一話係佢冇feel

佢係男定女 邊個搞到邊個無mood
我覺得有啲人真係慣左耐覆 但好有feel多數會快少少覆 只可以話睇人性格 我覺得有心就會傾到計 如果連普通傾都難姐係冇心

好霸氣

WhatsApp 個幾兩個鐘先應一句
傾到冇曬癮
WhatsApp 個幾兩個鐘先應一句
傾到冇曬癮

係 所以唔洗上心

好霸氣

下唔問得架咩 純粹好奇 唔直接問要點

好霸氣

下唔問得架咩 純粹好奇 唔直接問要點

而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

洗乜戒
做返自己咪算囉
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

洗乜戒
做返自己咪算囉

而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

習慣唔好秒回佢
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

習慣唔好秒回佢

其實秒唔秒回真係唔重要
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

習慣唔好秒回佢

想覆咪覆囉其實 或者你搵啲野做分散下啦
如果唔係下下諗住要忍要忍好辛苦架
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

洗乜戒
做返自己咪算囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞