[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

習慣唔好秒回佢

其實秒唔秒回真係唔重要

而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

戒咩呀戒秒回?

習慣唔好秒回佢

想覆咪覆囉其實 或者你搵啲野做分散下啦
如果唔係下下諗住要忍要忍好辛苦架

所以咪上黎
又係D傻西毒撚,有女同佢傾兩句就沉撚曬船
Text下佢就認定呢個係一生中最愛,非卿不娶
跟住開始傷春悲秋,覺得自己陷入苦戀,凄美浪漫
個女仔同男仔傾兩句,就覺得有人比帽佢戴,嬲到震曬
好快就會忍唔住戇撚尻尻,死就死唔做實後悔,唔照下鏡先,自殺式表白
毒撚表白嚇死條女,派好人卡,再Block尻佢,毒撚就開始惱羞成怒發爛渣,怪條女做乜比錯覺佢,賤格收佢做兵,冇興趣做乜要同我傾計同我text,之後再上高登屌條女係雞
憤怒過後,自我陶醉自覺經歷失戀,再次傷春悲秋,認定自己受到情傷,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲,再自命看透世事,「自我選擇」拒絕動情,一個人自在更開心,全部女人都係雞!溝女既係狗公MK!拍拖既直刻死!撞車死!生Cancer!換唔到心死!抵撚死!哈哈哈!全部係雞!全部都蝦尻毒撚!全部仆街死!哈哈..哈!!

毒撚,Are you ready?!

好霸氣

下唔問得架咩 純粹好奇 唔直接問要點

而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

如果真係睇得透應該唔洗上黎
利申 我都成日同朋友講睇透睇化
好快就會忍唔住戇撚尻尻,死就死唔做實後悔,唔照下鏡先,自殺式表白
毒撚表白嚇死條女,派好人卡,再Block尻佢,毒撚就開始惱羞成怒發爛渣,怪條女做乜比錯覺佢,賤格收佢做兵,冇興趣做乜要同我傾計同我text,之後再上高登屌條女係雞
憤怒過後,自我陶醉自覺經歷失戀,再次傷春悲秋,認定自己受到情傷,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲,再自命看透世事,「自我選擇」拒絕動情,一個人自在更開心,全部女人都係雞!溝女既係狗公MK!拍拖既直刻死!撞車死!生Cancer!換唔到心死!抵撚死!哈哈哈!全部係雞!全部都蝦尻毒撚!全部仆街死!哈哈..哈!!

呢個post就係為咗糾正佢地既錯誤觀念

但有時唔小心藍tick左就要焗住覆

我已經唔mind呢啲野
你想覆咪覆

我都慣左人地藍剔都喎會覆住 有時自己都咁

我唔會比藍剔人
因為我比較重禮貌
人地藍剔又好 灰剔都好
對我冇意思
反正人地唔想覆 你都逼唔到人覆
唔通你同人講'你做咩online都唔覆'咁咩
人地對你都冇晒好感啦
未做男/女朋友已經逼得咁緊
一齊左仲得了?

我以前都會咁諗既 見得多人藍剔 感覺人地都唔當係一回事 我同ex好似一齊之前同之後都會問大家點解咁耐唔覆 我會表現到care 大家正常情況都覆得快 不過大家最後性格都係唔岩 成日嘈 宜家唔敢再對人care到出面lu

唉性格唔岩真係致命傷 要睇下有冇是但一方頂受到個改變

對方係好要面 死唔讓步果啲 我講到出面有時都係想你哄番我 佢就話做唔到 佢覺得自己岩就只會一味鬧我 覺得我小器呀 唔明白 唔會哄我 我好難受 反而要我退一步平息件事

我想用tg group傾

如果真係睇得透應該唔洗上黎
利申 我都成日同朋友講睇透睇化

呢個post就係為咗糾正佢地既錯誤觀念

但有時唔小心藍tick左就要焗住覆

我已經唔mind呢啲野
你想覆咪覆

我都慣左人地藍剔都喎會覆住 有時自己都咁

我唔會比藍剔人
因為我比較重禮貌
人地藍剔又好 灰剔都好
對我冇意思
反正人地唔想覆 你都逼唔到人覆
唔通你同人講'你做咩online都唔覆'咁咩
人地對你都冇晒好感啦
未做男/女朋友已經逼得咁緊
一齊左仲得了?

我以前都會咁諗既 見得多人藍剔 感覺人地都唔當係一回事 我同ex好似一齊之前同之後都會問大家點解咁耐唔覆 我會表現到care 大家正常情況都覆得快 不過大家最後性格都係唔岩 成日嘈 宜家唔敢再對人care到出面lu

對方係好要面 死唔讓步果啲 我講到出面有時都係想你哄番我 佢就話做唔到 佢覺得自己岩就只會一味鬧我 覺得我小器呀 唔明白 唔會哄我 我好難受 反而要我退一步平息件事

我自己無咩脾氣
有時都想自己有d脾氣
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

係咁嫁啦
我都慢慢戒緊

lm
我知d唔知d
而家好似戒毒癮咁

過往由早到晚都秒回
唉,好辛苦

係咁嫁啦
我都慢慢戒緊

阿麻都要戒?

依家好似好多人咁
睇下大家民意

我自己無咩脾氣
有時都想自己有d脾氣

我ex同我都係有脾氣既人 又各持己見 所以一嘈停唔到 大家都受軟唔受硬 冇人讓步最後又係我讓步 其實我聽過有句說話 你道歉/讓步唔代表你一定錯 只係你緊張對方多過面子 偏偏佢就好少讓步同哄我

依家好似好多人咁
睇下大家民意

開囉 有咩所謂,唔好小圈子就得

依家好似好多人咁
睇下大家民意

同意
Hi 我係問點溝hallmate嗰位巴打 我見到佢同一個男仔行得好埋成日出出入入 又一齊煮飯 係咪可以放棄喇?
Hi 我係問點溝hallmate嗰位巴打 我見到佢同一個男仔行得好埋成日出出入入 又一齊煮飯 係咪可以放棄喇?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞