[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike

Hi巴打們 我亂諗嘢諗到宜家連同佢講嘢都驚 搞到我連pantry都唔敢出 驚會見到佢又唔知點算好 我真係痴線㗎 冇得救
Hi巴打們 我亂諗嘢諗到宜家連同佢講嘢都驚 搞到我連pantry都唔敢出 驚會見到佢又唔知點算好 我真係痴線㗎 冇得救

亂諗啲咩呀?

亂諗啲咩呀?

專心做野啦
聽聞禮拜日天氣好似唔多妥當,會落雨,行山計劃可能要取消,但我又諗唔到有邊到可以同佢去。有咩地方係比較有趣,同埋多互動

亂諗啲咩呀?

亂諗同佢行得好埋嗰個係佢條仔 亂諗覺得佢唔會鍾意我

亂諗啲咩呀?

亂諗同佢行得好埋嗰個係佢條仔 亂諗覺得佢唔會鍾意我

唔好諗啦 睇開啲 增值自己呀
有冇人試過中學畢業之後媾番啲唔熟嘅同學?
利申啱啱畢業

一樣 傾到無野傾
跟住懶得搵人

想問會點開始揾翻佢?同埋會唔會怕佢同曬其他同學講?

我有次係係街撞到佢好太冇見 就直接ig direct左佢

咁直接
呢個post令我每次想chur人果時都可以令自己冷靜落黎
有失敗經驗
學識要慢慢嚟
雖然好心急
新黎報到既,咁多位多多指教
其實點樣可以氹到女仔開心
同一個女仔 chat左接近半年
由開始到依家
每次chat都係我3句佢3句咁覆 有時會4,5句
頭果3,4個月都係隔1-3粒鐘就應 (我同佢都係咁)
但早排開始1日1次chat
依排仲變左2/3日先1次
但sc都仲會間唔中sd一次 (1日兩次左右)
想問係咪變左fd子
利申一開始佢應該feel到我對佢有意

無中生有到咁
連溝通都唔得喎

睇下有幾多幽默感去講啲搞笑野
同一個女仔 chat左接近半年
由開始到依家
每次chat都係我3句佢3句咁覆 有時會4,5句
頭果3,4個月都係隔1-3粒鐘就應 (我同佢都係咁)
但早排開始1日1次chat
依排仲變左2/3日先1次
但sc都仲會間唔中sd一次 (1日兩次左右)
想問係咪變左fd子
利申一開始佢應該feel到我對佢有意

已完
就算一開始feel到
如果人地對你冇意思都係冇用

唉,好正常
完全明白

睇下有幾多幽默感去講啲搞笑野

幽默感一定要有,將你平時係連登既創意發揮出黎

仲諗住你今晚拖手

你比啲時間佢啦...
我覺得你呢幾日情緒反應都比較大 太上心啦...
人地又唔係有男朋友。。

咁佢其實ready下一段感情未

點睇呀大佬
就咁一兩句
好普通既問答黎咋喎

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄
你今晚未到水溫就唔好表白呀,唔好送死

晒冷
唔知點講
但係睇定啲會好啲

睇送食飯啊師兄
你今晚未到水溫就唔好表白呀,唔好送死

留係比賽場中先仲有獲勝可能,比人紅牌出場就真係冇得留低架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞