[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(8)

1001 回覆
22 Like 0 Dislike
頭先wts扮曬野幫佢睇掌紋,話佢適宜揾d脾氣好同佢相反性格既男朋友,跟住佢話我身邊好多男仔脾氣都好好,不過有女朋友。我就講句我暫時未有,佢話又介紹自己,你有咩優點,跟住我就扯開話題了
上次睇戲佢成日對我郁手郁腳,又捏我塊面咁,有讚到我細心會帶件外套出黎,今個禮拜約佢行山,係咪要出多幾次街先知道佢對我點諗呢?

大熱天時行乜山

完全無問題
有冇人試過中學畢業之後媾番啲唔熟嘅同學?
利申啱啱畢業

未試過
不過好似好多人都係咁媾

有咩唔知點好
咪繼續去認識
去試探
咁就算a既best friend係鍾意a 都無阻你追a架
你話如果a有男朋友就唔應該搞人姐

同意,唔需要俾競爭者影響自己步伐
講真,咪爭過 lor,有咩好驚
個女仔去左外國留學,以前中學果陣有追過佢但衰左。早排fb 都有佢傾計,但佢好似有個男朋友有錢但樣衰(所以佢好少post 佢男友d 相去fb。但佢話佢男友買好多名牌同請佢去solo trip )不過最近我搵個女仔都冇覆我,已經兩個禮拜冇覆我,應該點開新話題?

可以close case,識過第二個

我覺得你心理質素太差了
你唔可以咁呷醋
冇晒男人應有既風範
駛乜為左依啲野而唔開心
再講
佢挨唔挨係佢自由
唔挨都冇野嫁
點解你唔挨佢?
睇多少少
睇遠啲啲

但你覺得佢仲表唔表白好?我覺得佢聽日睇情況先決定會穩陣d…
想問吓點溝住同一層嘅女hallmate?

求幫忙

最簡單拎左人地contact先啦

點拎好 咁快就拎唔會好chur咩 識咗無耐咋

拎之前是旦搵d話題就可以直接拎,無野要驚

但係同hall同層除咗要溝人之外 真係好似無乜藉口要拎人contact一話我諗多咗?

你諗咁多把撚咩
依家好簡單
一係拎電話
一係收皮
咁你拎定唔拎?

我拎
最後兩條問題:想問用咩方法可以令到佢肯比電話我同埋係咪剩係拎電話唔拎fb ig嗰啲?

唔該哂巴打

簡簡單單問佢拎個電話就夠啦
至於點拎
你諗你啦

巴打我意思唔係話乜ig fb電話都拎哂 而係剩係拎fb/ig而唔拎電話 邊樣會好啲?

Sor我都知我好煩㗎喇

咪答左你拎電話都夠啦
其他野係wtsapp慢慢傾再拎啦
方法果啲好撚死
人人都唔同
自己諗下點拎先好啲

講真就算做朋友都要拎電話啦,其實真係無咩大不了,搵個機會傾下計再乘機拎電話lor

我覺得你心理質素太差了
你唔可以咁呷醋
冇晒男人應有既風範
駛乜為左依啲野而唔開心
再講
佢挨唔挨係佢自由
唔挨都冇野嫁
點解你唔挨佢?
睇多少少
睇遠啲啲

佢本身約左星期五
咁緊係照計劃星期五做野啦
利申啱啱畢業

我覺得你心理質素太差了
你唔可以咁呷醋
冇晒男人應有既風範
駛乜為左依啲野而唔開心
再講
佢挨唔挨係佢自由
唔挨都冇野嫁
點解你唔挨佢?
睇多少少
睇遠啲啲

利申啱啱畢業

我同事有,得米
利申啱啱畢業

一樣 傾到無野傾
跟住懶得搵人

我覺得你心理質素太差了
你唔可以咁呷醋
冇晒男人應有既風範
駛乜為左依啲野而唔開心
再講
佢挨唔挨係佢自由
唔挨都冇野嫁
點解你唔挨佢?
睇多少少
睇遠啲啲

我覺得你心理質素太差了
你唔可以咁呷醋
冇晒男人應有既風範
駛乜為左依啲野而唔開心
再講
佢挨唔挨係佢自由
唔挨都冇野嫁
點解你唔挨佢?
睇多少少
睇遠啲啲

支持拖手仔
d人成日話追果陣唔好比佢知你追緊 即係點?好難做到wo

唔好咁明顯囉
做啲野比佢feel到你對佢有好感唔係問題
但唔好下下都擺到明話我中意你粗

唔好咁明顯囉
咁幾時先可以做到明顯?

你會feel到人地對你有唔同左
咁你先做明顯啲

唔好咁明顯囉

我覺得你心理質素太差了
你唔可以咁呷醋
冇晒男人應有既風範
駛乜為左依啲野而唔開心
再講
佢挨唔挨係佢自由
唔挨都冇野嫁
點解你唔挨佢?
睇多少少
睇遠啲啲

支持拖手仔

拖下手仔先啦

我覺得你心理質素太差了
你唔可以咁呷醋
冇晒男人應有既風範
駛乜為左依啲野而唔開心
再講
佢挨唔挨係佢自由
唔挨都冇野嫁
點解你唔挨佢?
睇多少少
睇遠啲啲

支持拖手仔

拖下手仔先啦

拖下手仔真心sweet 搭下膊頭仔都正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞