點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
可能死撚咗。。。
#Mirror成员向林俊杰道歉# 3月23日,香港男团 MIRROR 成员邱士缙发文向 林俊傑 JJ Lin 道歉,表示JJ愿意邀请Mirror同台是他们的荣幸,“可惜沟通上的误会导致我们失去这次机会。”对此,林俊杰演唱会香港区监制李志伦道歉,表示因错误传递双方信息,导致最后在双方一致决定下取消了嘉宾环节。Mirror男团的经纪人也祝福林俊杰演唱会举办成功,期待未来有机会合作。

解释一下:该男团是香港主办方那边要求上林俊杰演唱会当嘉宾,而事实是林俊杰并不认识这个男团,目前主办方已向林俊杰方道歉。

事情发酵了几天,林俊杰无辜被卷进这场风波,其中还有诸多浑水摸鱼带节奏删正面评论的营销号,想借此机会趁机炒作的团体大可以歇一歇。

本周林俊杰将在香港举办三场生日场演唱会,让我们一起期待!
所以你都未答到
呢個世界擺明男性主導 女權可以做到乜
cap哂圖有證有據幾千正評都可以否認

this is 鏡狗
蘋果日報不嬲都閪
就算員工都有藍絲
copy from JJ歌迷會
佢地同JJ果邊澄清左知道呢個正確消息

係Mirror自己要痴埋去,JJ係完全唔識呢班垃圾

無繁體版唔好意思
好彩一早unfollow
同埋果時193寸153
某啲人覺得好似係社運階段性勝利咁
因為tvb被落面 viu好似爭一口氣
由果刻開始都已經有政治投射
一直無留意
但發現就算連登仔唔鐘意
都好了解佢地拍過咩唱過咩
twins粉 點會周圍挑機話唱得好過原唱 又唔會自稱亞洲第一
佢地走mk 學生路線, 由中學生至成年人都多中意

mirror 走on9路線, 集中哂中女中嬸
其實電視台收皮係遲早嘅事㗎啦 唔單止香港 全世界都少咗好多人睇免費電視
就算唔再Netflix嗰啲 YouTube都大把嘢睇

而家嘅TVB擺到明係打老人市場 慣性收視點都幫到佢哋捱多幾年

Viu 個光環一夜之間冇咗 個損失其實好大
收視或者冇太大影響 但係廣告明顯少咗好多
演唱會之前真係邊度都見到佢哋啲廣告

而家譚仔換走咗Tyson Yoshi 俾邱鋒澤上都唔用Mirror
你有證據佢哋咪又作其他藉口
最無自知之明應該係鏡粉
日日都吹奏
果下連鎖效應帶動埋成個viu
fans年齡層問題
鏡嬸更年期病發作又冇見識,淨係識潑婦罵街
鏡幫埋政府賣廣告,佢地仲點敢講黃藍
其實只不過因為呢度係連登
當年twins係幼稚園到廿幾歲都鍾意

鏡嬸吹到佢哋啲仔3歲到80歲都鍾意
睇下中學生大學生搞活動就知唔係
得師奶同佢哋啲幾歲仔女話鍾意
然後就一堆中女中佬
歡樂滿東華嗰啲搵佢哋籌款就啱啦
兩張圖解釋一下鏡狗仔嘅logic

我地係亞洲第一

而我不知道誰是林俊傑
話淨係連登唔中意佢地果d, 係咪淨係識上連登同睇娛一

明明之前受訪, fb, ig 都大把人屌mirror
只係露左真樣屌得客氣d 咁解
多人屌先會收皮
唔係以為靜靜地會收皮掛
中老年人要學新事物絕對難 唔願去適應/發掘
咁多年嚟睇開tvb 鐘意comfort zone
所以tvb點都唔會死

後生一代現今娛樂真係太多
唔睇電視可以睇Netflix Disney YouTube
再或者撳吓電腦 打下機又一晚
約frd出嚟玩 食飯 飲野 打吓波又可以一晚

根本咩台都死
理論上佢哋嘅年齡層係聽四大天王 甚至張國榮 譚詠麟

其實佢哋Mirror 係湊仔心態
咩都唔識好得意 要睇住佢哋進步
點知依三年唔單止冇進步過 連叱咤都退步埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞