點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
呢個冇記錯係爆起咗之後
賣deliveroo 廣告 有美心在內
波台屌到佢哋飛天
然後無人格巴打提出嘅
我諗fans都想撐佢地既
但佢地真係做唔到d乜令fans大大聲撐佢地⋯⋯
Fans都猶豫同縮
剩番既死忠只係死撐佢地有進步
所以咪跌落神檯跌得快
當務之急係要努力做番成績
但可惜佢地覺得自己努力左既
其實仲係未達到作為演藝人員應有既專業水準
JJ喱件事入面
佢地做得最錯係太囂
人地話晒天王級
彈你鐘你都死忍啦
但偏偏自己自居香港天王
不憤比人彈鐘仲要unfollow人同出po紀錄
真係醜到不得了
一時都忍唔起
只可以話佢地星途一直太順
唔識咩叫忍同謙虛
仲有大把野學呀
真係唔好咁囂
所以公道啲講 佢哋當初行唔單只係因為政治因素嘅
所以而家咁神憎鬼厭亦都唔單只一個因素囉

193早嗰排先道歉 又叫志偉哥又盛
最紅嗰個又唔肯唱蒙着嘴依啲K歌 以為自己carry到掃掃掃
社運最紅嘅Warrior 唔知佢哋自己禁左定點 演唱會都冇唱
香港樂壇頒獎禮比佢哋太空卡玩欄
大叔的愛之後仲有邊套真係好睇嘅劇?之前成日笑TVB啲劇垃圾 I swim 季前賽 直程垃圾都不如
Jer同人合唱過一首明年見,自己睇歌詞啦
呢個真, 睇返Twins, boyz.
每個時期都會廢既偶像派.
但個陣唔會好似而家咁, 咁撚癲.
想揾返個po
個po叫咩名
個陣一屌就比人屈熱屈毛
老老實實,你講依幾個都係未來有得keep 落去,ok 既

但未去到話夠實力同企穩拍廣告拍到冇時間練返佢地需要練既嘢
所以鏡粉咁黑人憎

以前天堂鳥faith 柒都係笑下個藝人, 笑笑下就無
鏡粉捧到黃絲精神領袖抗爭咁 (賺藍養黃, 送錢, 屈毛, 集體意識etc.)
然後不斷打壓其他同期新人: 林家謙, MC 甚至師妹Collar
起碼未差到要群起而屌之嘅程度先
唔似姜濤掃同Anson lo唱歌同Alton hea跳咁,呢三個真係抵屌
其實佢地根本唔care 拍廣告拍到買樓 搞副業
有一班死忠係咁課金
所以造星1根本無紅過
姜濤第一集就唱抖音歌 但黃絲連反佢既po 都無
20年國安法之後無得抗爭, 就當左佢黃
廣告多時當班友仔真係忙
疏於練習都可以美其名進步中
到演唱會出事
公關災難潛水過冷河

大家期望嘅係班友
抖夠排好舞練好歌
出來煥然一新滿血回歸

點知出到來
一啲就嬉皮笑臉
一啲就仲發緊夢
歌又唱得曳
舞又跳唔齊
出來公關事件又唔識反應

jj 單嘢無論邊個錯
無表演就係無表演
想當年話 The show must go on
依家原來舞台唔安全就繼續去
表演唔齊腳就前叫停
大家知佢地乜料啦
係禮貌同囂仲有呢單
娛一又幫手cover
富臨jer
睇親youtube啲街訪全部都對鏡冇興趣
都唔知一直捧鏡嘅係啲咩人
覺得最trigger point 係俾姜b 1 月1 用力掃,掃掃掃掃走左d 人氣,應該係佢出道以黎最紅個次,大家忍得耐就係咁鬧佢,然後鏡做嘉賓 alan walker concert 又柒左,姜SL , Anthony 又跳到甩晒咁
咪由得你女權可以做到啲咩
冇錯 而佢哋紅得起嘅因素
個人認為實力只係佔咗好少部分
反而佢哋冇乜自知之明
所以慢慢收皮

(講起就講 warriors 當年都叫震撼到我嘅 可惜冇再唱 最近一次公開有歌手唱係陳蕾?)
個mon跌落黎真係太大獲
紅館搞左咁多年, 偏偏係你出事, 世上有冇咁多巧合
就當mirror真係中六合彩
但人地dancer開show前已經ig屌鬼, 覺得好多野都好危
呢班dancer平時有接其他藝人既show, 咁樣講得係有原因
依家傾掂數, 告幾條工程佬就算, 講到工程佬唔關佢地事咁

歸根究底就係老細用起樓果套方法, 擺落藝人就出晒事
觀眾唔支持呢個模式, 最好方法就係唔再支持mirror
然後呢班友本身無料扮四料, D野唔順就自然多事非, 愈做愈衰變左惡性循環
真 CLS 鏡粉黑人憎過鏡仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞