點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
賺夠啦
因為肥花縮埋左
連登pr
之前班PR同鏡嬸用咗幾多力搞其他公司嘅藝人
依家咪要還囉
想香港可以再輸出歌影視
第一步先正視返本地創作再講其他野,唔好抄人當自己本土文化
無料既好快就收皮
隔離post睇到 佢地玩全民造星時仲認真d
佢地自己都唔尊重自己既歌同表演
無論紅館出事定叱吒盡力掃見左真章 岩啦 咪撚再出黎獻世
做傳媒做到娛1 咁見圖寫字都幾折墮
仲話自己前蘋果記者
紅左就hea做
佢以前自己都會沖出嚟接廣告
跌完Mon之後 都冇親身回應過
連登主流narrative不嬲都係透過塑造香港男人喺性別關係同地位處於弱勢角色去R著數
當你哋俾我激到要篤爆男人原來仲係佔上風,根本無乜嘢女權過高
咪即係倒自己米,無得再賣慘謀取利益同佔便宜空間
女權根本唔使做啲咩,睇住你哋捉蟲入屎忽就得
因為班人要支持tvb對家
覺得撐viu可以令tvb收皮
所以就變咗盲目支持viu出品嘅嘢

而viu都醒 立場一直都帶點含糊
對啲藝員遊走於禁聲與發聲之間
令更多人盲目支持

但而家點睇都係viu收皮先過tvb
係到爆哂po麵好 啲節目平時真係冇人討論
佢哋而家極力否認當日係因為黃藍問題鍾意佢哋
掃掃掃真係一掃就掃走咗好多本身欣賞佢哋嘅人
mkx 膠層最濕鳩
側側膊唔多覺無事發生
成日扮慘扮可憐
其實咪似足啲師奶最憎嘅扮慘呃狗公既臭雞唯一唔同佢哋係男人
本來已經靠食社運水 12柒頭無幾個有料 最慘係無進步
最重要係越黎越多柒事 基本表演都唔合格
娛樂圈單靠符碌唔可能行得遠
開頭好多人無咩好感但唔會理
但呢隊野越來越煩,d 鏡粉又低質,咪多人唔鐘意
1. Follow 12子ig
2. 睇吓佢哋出咗咩story
3. Copy and paste
4. 出稿
twins粉boyz粉都有自知之明
唔會周圍鬧人
無啦啦會暈
好假
幫香港明星偶像拉到一個下限
冇生意就冇資本去發展個業界
自己人都唔撐本地團體,個業界又會痿
如果「大眾」「市場」就係要鏡果類,咪撐囉
雞先蛋先

不過,鏡除左部份成員好努力,有啲真係要爭氣
魯生潛左落海底
人哋賣小朋友可愛謙虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞