點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
我諗係睇佢跳舞掛。。

跳舞都真係跳得幾好
佢啲歌真係唔會聽
一出道邊夠而家多人屌
雙刃劍
鏡粉令佢地賺好多錢, 但令佢地變黑人憎, 覺得名不副實

所以講到尾都係佢地廢, 如果佢地周杰倫陳奕迅張敬軒咁勁
d fans 都高質d, 唔會盲推偶像派勁過原唱
純粹時代唔同左同冇對比冇傷害

大國文化仲用20幾年前。英皇個套做神方式當然神憎鬼厭,放係以前網路唔發達信息唔流通就得,依家網路發達你樓下80歲個阿婆都識上網既時代 你都識上網簡啲更高質更靚仔既男團啦
Pop狗:你睇吓YouTube 教主首歌幾多人聽?
佢本身都dancer嚟舞都跳唔好就死咗佢算啦
林峯

當年高登個個屌佢亞太區終有一日成為亞太區
明明係tvb造鳩佢

然後復出唱首幼稚未完就打晒飛機
成班友都假到仆街啦
見到以前夾band嘅Jer
個人同而家on99形象好唔同
我諗起juno
偽人有邊個唔假?
班鏡嬸吹奏到同佢地好熟咁
做佢fans都知佢個人唔係咁
數漏咗error
Viu完全放資源落mirror
然後放養式error
雖然193份人係囂啲串啲
但如果當初無佢串鳩153
都無人會帶起error熱潮
追晒error遊再間接推高mirror

但依家viu繼續放養error
193都要喊住向曾志偉道歉 你就知玩撚完啦
真係冇進步,下弦廢嘅繼續廢

只係識扮慘,扮病,冇實力唔好咁多藉口

同埋成班Attention seeker,又成日吹唪12-1=0

你試吓踢走幾件,上弦啲生活一樣無變
睇得出佢唱跳都有進步
唔係話跳得好咁簡單
但我覺得唱歌天份佔比太重
佢幾進步我諗都無乜用
D鏡嬸嗰個咁撚肥
真係會比佢哋淹沒

呢樣你講得啱

同埋你咪撚戇鳩啦
鏡粉出沒嘅時候咪又係佢哋啲垃圾活動
正常人係唔會出現的
仲點屌柒佢哋
每次喺娛壹呢個所謂「新聞媒體」見到佢哋點樣refer mirror成員
咩「撈」「姜man」嗰啲 fanpage咁樣 真心好撚嘔心
記得造星二edan都講過,宜家佢哋表演就好似返工,根本就冇造星嗰陣咁有火。

試問當表演係返工會expect佢哋有咩好表現,下弦un un腳有糧出,上弦某幾個只靠人氣,就算表演幾差鏡嬸都係盲撐。

淨係口講自己努力有撚用咩,做啲成績出嚟啦出咗道幾年呀
同欣宜拉闊出晒事啦屌地r袋舞
MV拍得好睇只係投資金額問題
打少啲飛機啦Viu狗
最主要係鏡粉既所作所為引致,包括洗版Bot式comment, loop歌做數,攪爛投票制度,樣樣野唯鏡獨尊唔尊重其他人同歌手,破壞演唱會觀看文化,鏡粉紅成日出征,好多無知鏡粉但以為自己果套啱晒唔理人
鏡既問題係樣樣都半桶水但被人吹到上天,大部分時間拍廣告,少練歌舞以致冇咩進步,結果冇實力下就係泡沫爆破
你都on9
仲有頒獎禮同多人同台演出活動呢
以前班哥哥haters都係咁屌喳嘛
廢就廢啦
反鏡出左現實影都冇
覺得做啲野太柒唔敢現身呀?
繼續縮喺網上囉

鏡就喺現實繼續紅
黎緊有新造星、新戲、新劇
一陣又大受歡迎
班反鏡縮喺網上出多幾個post當自己做到野令鏡衰落,FF下當真囉
咁就一定係黃? 黃屍真係精神病 成日屈人地係黃
鬥唔過 error 自己都識講 點夠佢地黎呀 組合又無份
連續幾年鏡都有人出Solo 連新人男歌手都攞埋
保其 193出歌乜獎都無
肥仔唱歌唔差 出跳唱出歌又係無人乜理 佢好過姜咁多 但姜逼紅咁多
呀dee 好彩都拍到電影
上年有團歌 mv 有謝安琪
今年4個一齊拍劇
講真算係咁啦 唔算放養架啦
但咁樣對比一定少資源
開左關 有JJ 有韓星黎香港開演會
有啲高幾班既入左黎 自然冇人睇垃圾
真係各方面都有啲,但最大問題係先將一堆冇實力嘅捧到上最高位,高處自然不勝寒。有實力嘅自然企幾耐都冇問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞