點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
啊毛單野diutv露曬底
正常人都唔會再俾錢黑商啦
唱反映咗乜,睇歌詞應該係同填詞人產生共鳴
重點係本身就吹太大 無實力 又靠社運上位
熱潮過咗得返班無腦死忠會留意同支持
連登真係好憎佢哋
日日幾十個po
講嚟講去嗰幾句
佢地本身就係一批流量明星,唔係賣作品同自身實力
搞清楚, 依家係講緊mirror 成個package
計埋公司PR, 打手, 鏡粉, 佢地本人實力

你獨立去抽實搵到D 優點, 你話林鄭英文好讀書叻都得添
【好撚長】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你?
https://lih.kg/3269512

勁撚好睇望住一個吹咗三年嘅泡沫終於爆破
上多啲FB
PR加邪教式洗版
話佢兩句就裝晒降
只會令人討厭
我樓下個清潔仲努力過佢地啦 要唔要支持下

笑死人 如果咁努力仲咁廢一早應該收皮啦
除咗係到吠仲做得啲咩?
連登cctoy仲話唔介意支持佢呢條輸入支那文化既大陸仔
個殭桃側起個頭响道笑到成個低能兒童咁,喎最中意㗎。
做到咁出位又冇實力
佢都忍得耐,慘

好彩我身邊冇人識欣賞mirror
仲有田木同am730
我最憎係嗰時有個論調話佢哋拯救咗樂壇
唔係mirror 邊有咁多人聽返廣東歌
姜:老鐵,yyds
唔小心負皮左。認同
當初彈得起8成大社會因素 (本土黃色情感投射 加疫情封關娛樂活動無咩選擇)
2成實力

無咗社會因素外因
得返2成實力露哂底

另外 都多得佢地班fans
鏡衛兵黃狗射尿式四處留言護主
好撚乞人憎

最最最重點
整體實力值真係偏低
又不停接廣告
被人感覺係度呃飯食
娛壹真係好撚濕鳩
fb ig都多咗勁多人笑佢哋啦
之前講一句都驚比人出征
跌mon之後先打開缺口
富士山下 咪收咗四子皮囉
我冇記錯嘅話佢哋最初唱嘅時候撞正陳奕迅同Adidas解約嗰期 佢哋又啱啱爆紅

嗰段時間我諗唔單止YouTube嗰邊 就算係連登都係見到陳奕迅就鬧咗先 Mirror 就讚咗先 邊有人真係認真聽佢哋唱歌啊 就算係懶音都係感情

好啦 陳奕迅出返嚟開演唱會 多番人讚佢喎
風向又轉返 之前啲comment咪全部俾人攞嚟笑
冇進步都算啦,居然仲可以退步
由突然爆紅 狂接廣告開始渣流灘
垃圾歌垃圾表演 一團12人團歌冇人重視 爭solo
見到都眼冤 咪撚再出黎丟人現眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞