點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
旅行好忙
你睇吓mc Tyson gt Spotify monthly listener
再望下鏡先講
少數成功比連登仔數臭到
直接認個次表演唔好,之後再搞多次表演宣傳翻咪得囉

原本都想開翻佢個mv聽佢唱乜,個喇叭扭到盡都係絕對佢唱得好細聲,唱得越快個的就越聽唔清,掃掃掃掃乜春
因為失連登失天下
扭盡都極細聲*
我唔同意你講突然間呢三個字
呢個真係唔睇好,一到live就現形當人淨係睇MV咩
BlackPink 同BTS 初出道幾年都唔會不停拍廣告,人哋真係專注歌唱同跳舞,不停進步,係真有實力紅上去,唔係個班靠PR 靠買LIKE 谷人氣,小小事就話病又扮暈,休息下就變肥,我都未見過有香港明星會係咁
Stanley神助攻
Ian一直都冇出過聲 真係多謝佢
白卡仔你都拎出嚟講
所以佢地相對低調咪少d人屌囉
Edan新人果年曝光高都成日有人屌佢難聽
其實實力都係其次 係鏡粉神憎鬼厭
諗起就
自從阿mo 單嘢 就覺得間嘢做咩都77下
過一排奶鏡媒體又繼續吹奏
遲早同收韓國啲霸權娛樂公司無分別
佢ig入面啲post好好笑
講到自己steve jobs咁好有諗頭好多橋捧紅哂mirror error
點知演唱會出事潛到地核
而家佢ig最尾一個post仲係吹奏鏡仔演唱會
集體打飛機
我聽開KKBOX
見到不論新曲日榜、單曲日榜、年度累積
都係長期俾鏡壟斷
因為佢地都失去了JJ
掛住拍廣告
Alan walker 表演夠膽死排一朝就出台
係啦 啲hater屌極咪又咁多廣告
根本就係死毒撚樣
化妝同整容 整出黎跟住話係靚仔
不過呢d通常年頭就儲野
年中年尾不停咁推谷上黎
睇到年尾係咪都靜先
Edan唔難聽咩?新人嗰年除咗E先生,其他都唔掂,仲要輸咗叱咤佢班fans走去屌MC,佢出少啲歌拍多幾套綜藝好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞