點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
唔好搞笑,香港娛樂圈係愈搞愈柒愈冇市場
無料扮四條
不過又咁講
佢地受歡迎可能係反鏡有份造成
呢班撚樣人少少,但成事不足 敗事有餘
搞到支持者睇唔過眼更大力幫佢哋應援
應該都唔係突然間,積累落嚟

-出道幾年0進步,唱歌唔掂跳舞唔掂,上台hea到,但又成日將努力放喺口邊

-感冒未斷過,某幾個暈過,唔係嗰個缺席就呢個SL,某人連身型都唔keep,放飛自我,一啲要求都冇,睇唔到專業

-做錯事淨係識沉默冷處理

-啲fans似足啲未食藥嘅精神病人周不時發癲,7.14鬼門開啲妖魔鬼怪周圍搞人,邪教啲信徒不斷吹捧傳教

-政治立場
呢個年代紅到咁耐已經好勁
班垃圾pr 無貨谷味收皮
MIRROR 12家宇宙最邪惡大反派樂壇黑社會白卡毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(619)願傷者平安
https://lih.kg/3340977
你以為啦
多謝你證明所謂香港女尊男卑女權過高係大話
女權可以更加出師有名
沉默冷處理係咩事?
鬼叫呢兩年周街都係佢哋咩
開頭d歌都幾接受到 屌你老母越嚟越難聽 尤其係隻Anson Lo
加上啲鏡粉周圍留言咪黑鳩人憎
至少有幾個可以唱到live唔會炒到離晒譜先啦
但係最紅果兩個唔係白卡就拉二胡
今次唔係呢個post應該冇咁撚大件事
本身柒一兩樣野, 好多歌手都有

但佢地呢兩三年, 柒野真係多到數唔哂
不過鏡粉樣樣野都責任不在我方, 次次都有得兜, 賴三賴四
兄弟齊心repost
尖沙咀parklane成班騎呢怪揸住隻濕鳩公仔喺度影anal 望一望d樣 全部籮底橙賣剩蔗腐女齊晒
預咗
淨係呢d都夠柒
得d 睇content farm既師奶先會當真
ching 有咩高見? 作為業界又好? 作為香港大眾?
根本 唱歌 唔係最受歡迎level

係都要比佢地
一個疆屠整死全隊
掃掃掃都自大啦
訪問果陣眼超超
唔好講乜野性格點樣
比人感覺係串就係串
仲有講埋D有的無的 高大上 呢D非本地話
完全挑戰緊忍耐嘅極限
因為班PR見大勢已去唔再出post了
係因為你係連登姐
你心目中唔神憎鬼厭最紅果排 你有係連登見有人吹捧咩

到時真係霉咗過咗氣 連登仔就會衝出嚟話當初mirror其實唔差 連登仔反社會心態見慣不怪
咪玩la, 黎明做偶像派形象真係好好
老中青都多fans
唱過幾百場都係果1,2次走音

點同d 傻西天團9成都走音 形象又差 fans集中哂係中女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞