點解MIRROR突然間變到咁神憎鬼厭

639 回覆
896 Like 82 Dislike
班PR無啦啦幫鏡做金身
呢句我由20年屌佢地屌到而家 班PR果陣仲好撚串屌番我轉頭
其實原因係本身呢隊野要黎維穩,所以傳媒,廣告舖天蓋地宣傳呢隊垃圾有幾有potential, 幾努力,係你生活入面無孔不入,等d人有星可追,想淡化黃藍,點知點所謂黃店真係貼佢地應援以為後生就黃,以為tvb對家viu就黃,但係國務院紅台,無人想理
依家見你地班港豬都聽聽話話唔駛用咁多維穩費,用黎hello Hong kong好過啦

不過最主要係班垃圾由一開始sell努力,但都無見到努力過,唱歌跳舞無樣得
個個搵到上咗岸,姜濤買埋豪宅有咩所謂
掃掃掃佢Solo歌出晒力
團歌就hea爆

不過最重要係連登
連登多白咭
撐mirror隨時畀白咭纏繞
諷刺嘅點係
反映佢哋努力嘅成果居然唔係啲咩作品/表演
而係佢哋病幾多次暈幾多次

明眼人就知實情係大部分 show 同廣告俾佢哋包攬晒,然後自己 overwork 嘅下場嚟,
歸佢哋做實力派又唔係,偶像派又唔係,
廣告從業員佢哋真係當之無愧
我係由姜濤拎獎掃掃掃之後就對呢隊野好反感
又無準備又無修身 乜都好似亂鳩咁黎
就係因為之前無人出聲,班鏡粉狗先越黎越放肆
本身班人都唔係咁有talent
唱歌唔掂
通咗關,啲中女可以北上叫鴨
又要忙住申请電話搞大陸銀行
所以香港人容忍能力真係好勁所以政治又好,有隊垃圾當道又好,唔到土燒到埋身都唔會出聲
因為香港開翻關,終於要同台灣、韓國個堆藝人競爭,高下立見
反而鏡囝代言嗰啲產品就唔買
首先有性別定型先有女權,如果唔係你都係改名叫首席人權
主要係姜態度差姐
被期望養家係咩意思?
係咪想話女人會期望男人養家?
女權?exercise me?
本身就係一隊無時無刻都呃緊飯食既垃圾
開關就冇人理啦
大大聲撐Mirror即係自認柒頭
好似你咁
其實撐佢嗰班都係繼續撐 只係知冇人鍾意隊鏡所以廢事出聲比人屌
話要比時間去進步 收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞