「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
講得好撚中
師兄白卡?
真 花姐真係責無旁貸
班鏡粉癲撚到仆街
除咗jj冇錢請晒12鏡狗
仲有依位「同自己同事唔同公司」既鏡粉話jj要靠炒作新聞賣飛

Jer 好過mirror 全員
雖然唔特別睇JJ
但JJ既級數,唔係一個Ian可以拍得住
尤其JJ既唱功,真係不斷升級梗
好難想像JJ一開始淨係Book你一個Ian
佢地派人果下都知係diu 自己問題啦
但講到係人地唔尊重
用常理諗 JJ可以開到世界巡迴演唱會 fans人數多出mirror好多就一定
除非係以提拔後輩嘅心態 如果唔係點會請ian一個嚟合唱一首同solo一首
啲fans放上網 中台新馬等fans根本唔知佢係邊位
而如果單單想場show high 就肯定係叫曬12個一齊唱跳
放到上網就算啲fans唔識 都可以enjoy到個表演 成件事make sense啲
所以用常理諗 JJ公司係無可能會想請ian嚟合唱一首solo一首 咁做係自己出錢出力幫ian做宣傳
好撚癲
JJ借 垃圾鏡炒新聞
1個係95分,另一個3,4分比盡,12個加埋都未合格,點20分
唔淨係派anthony出黎算俾面
搵佢哋都係想炒熱個場咋嘛
pr3寶,老屈,轉視線,帶風向
PR a/c
我同事間公司 ...
問題係mirror唔係第一次安排單獨一人做嘉賓

有人提及之前上張敬軒演唱會都係逐個上
人地就相安無事

唔係話jj要硬食,jj果邊當然有權拒絕

但屌佢果個位係佢成team作為主辦,
竟然最後一刻先知同埋處理,
仲有最後一刻先cancel
唔尊重係指呢樣
viupr 同事咪viu 囉,pccw旗下咁多子公司有送飛好閒,唔記得自己身份爆響口係咁
有冇link
又話要衝出國際但又得罪華語樂壇頂層班人
衝出嚟撐條淫棍仲好笑
軒就話熟鏡仔分到邊個打邊個啫,叫jj分原來mirror唔係一隊而係逐個睇,會唔會真係諗多左
好撚柒夠薑講jj唔爆場已經好笑
林俊傑原以為Mirror全員上陣 有人提議另外6子上台伴舞 Ian難忍隊友不受尊重憤然拉隊走人兼unfollow JJ
https://lih.kg/zxcBeRX
#952 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
老實講我睇完佢哋篇文
都覺得mirror個邊錯
人哋食女還食女
但喺專業方面嗰12個真係唔夠抽
份人仆街還仆街, 人地有實力紅遍亞洲
mirror走出香港邊個識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞