「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
緊係啦,人地上左頂啦
你班mirror繼續潛啦
仲有好善良
呢d北韓d造神故事黎喎
仆街喇,數漏一個能力添
全部可以返大陸選十好青年,無一點係同歌舞有關係嘅
根本 mirror 依隊野就係靠 PR 捧出嚟既過譽垃圾
老實講呀,如果真屎都不如,又點解釋當初會叫佢地做表演? 可能JJ 自己技藝未夠高啦,竟然接受到表現如屎嘅mirror出現係佢演唱會
成件事就好簡單,就係JJ 方有人攪錯左,叫左人地黎表現,但因為自己攪錯野叫人走,咁唔撚係唔尊重係咩? 不過我都唔expect 連登有正常logic, 睇碎屍案d comment 都學到唔少野
本身Mirror就係邪教既一種
女人當中最蠢既年齡層先會對佢地著迷
新聞唔係話JJ叫果6條友上埋台表演?
係所謂Ian咩不甘受辱拉人走喎
d呃人傳銷又係咁專揾d無知師奶落搭,每個年代d師奶都係咁蠢
呢d 時候就分得咁撚開呀,呢d 時候就識一單還一單?JJ 演唱會監制唔係JJ d 人黎嘅原來
Ian 理解係佢一個人上去,自己攪錯,就叫佢地臨時上去呀? 當人係咩?係咪人地無自己咁出名就可以當人呼之則來揮之則去
你自己都識講不甘受辱啦,咁撚樣比人落面仲同你比面
咁可能真係有人推薦香港最紅組合俾佢,佢自己又唔fact check下,見到綵排果時咁嘅表現,就彈鐘囉
你講緊乜春
新聞報導兩邊溝通問題先出事
個監製向哂兩邊道歉
點解你講到責任全在JJ方?
諗唔到點駁就攻擊立場 我支唔支持鏡粉都唔會令你反智行為顯得唔弱智
咁樣幫人兜 塔利班唔搵你做pr 真係浪費哂
anal 同 edan 喺日本點請成隊
冇兜
笑鏡狗垃圾得濟又唔夠專業啫
但宜家請果五件下弦上台跳舞又話侮辱佢哋
擺到明費事益Ian . 做乜要幫手捧你?
咩彈鐘 自己走架
有雷拉大隊走添
係都幫VIU做PR啦,又國務院又李澤楷,前途一片光明啦,不過過唔到自己良心啫
已超
JJ 無人識喎
咪係囉,好心啦,扮乜撚嘢義氣好兄弟

不過哩班小丑每逢人氣下滑,
就走去搞下嘢引人注意
轉個頭又詐暈又斷腳咁
你自己唔知頭唔知路咪撚衝出嚟扮大佬啦,
要屌就屌Viu同Makerville咁撚大間公司都唔識保護旗下藝人要個藝人自己幫自己出聲啦下話。

反鏡反到連基本邏輯都冇就躝啦
即係分左手都要嘈下係你飛我定我飛你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞