「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
最慘係佢地一廂情願覺得佢地黃
黃屍左膠就係情緒勒索嘅表表者所以先有咁多佢哋捧呢隊嘢
最慘係佢地一廂情願覺得佢地
理得你話有無家教
而家算聖人?人地唱歌賣才華咋
但你隊乜撚鏡有無家教定咩潛力或努力都好
難聽到比人彈鐘就100%
決咩定,明顯JJ 唔知會派一個嚟先咁嬲啦
溝通有誤會就一定有,個監製都認咗
但唔可以話JJ 錯喎
On9
叫人走原來就係jj 叫既
但垃圾鏡派一個就係花姐叫
又鏡贏
番去同港嬸買張poster 奶啦 護鏡狗
可能真相係根本jj唔知mirror有幾多人,一個唱就一個唱啦,都係俾下面viu啦,但綵排完咁難聽,就叫佢同埋其他一齊伴舞啦然後有人不甘受辱就拉大隊走
人地點會估到
你地香港咁紅 但原來0實力到咁
平時就電腦聲 人地JJ 行走既CD 點唔彈鐘
越黎越柒 鏡撚
jj pk就一定架啦
但mirror 算後輩本身應該要尊重前輩多啲
但唔鐘意個星就唔好應承做人家賓喇
(鍾意嘅話,晨早有成員仆倒去做)
點會唔會呀
上年咁多場
你係咪到而家仲未睇過演唱會
而家cd唔係黃宗澤
拎本地市場比 仲要本身係熟人有合作過 JJ撚識lan 咩
去問下個隊友做咩story打「JJ願意邀請MIRROR同台絕對是我們的榮幸」 而唔係ian 啦
真 自爆左
佢都係話jj臭啫
臭無錯㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞