「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
最重要係有班無腦fans
賤鏡,黑記,傷台,KOL
,2/3線偽人,個個都走去靠鏡上位
又嚟呢啲on仔言論 一定要屌左鏡粉先可以屌你地啲反智行為 就算我屌唔屌鏡粉 都唔代表你地反智行為正確
JJ只係比佢公司同mkt部門呃咗
佢一個大明星得撚閒睇咩文件,咩人,幾多人,幾多錢人工請返來都理咩
咪答咗囉
證明你真係唔識
又想spin去報紙度
根本如果無人提出過其實從來無fol過呢個講法
我係唔會咁問

同埋其實我喺之前啲po都講過
我覺得unfol無問題,呢點純屬個人意見,你覺得有問題唔代表我都覺得有問題

你咁鐘意起底,交俾你自己慢慢搵啦
你班狗竇狗仔話有follow喎
Jj團隊 請主辦人問題
引致你隻主人狗unfollow JJ喎
咁想問你隻主人係小鳩器定乜柒?
家下咪答撚左你老母有follow過囉(你班狗仔認證架)
你話無問題咪無囉 傻閪
係到咬撚住乜撚報紙講就信 乜乜柒柒
你偶像又撚柒廢又少鳩器就緊架啦
有咩偶像咪有咩fans 講咁撚耐廢話
原來自己隻狗主人好撚小器
Diutv pr 一發功 港豬即打回原形
Mirror 是最好的 唔會錯
有無咁誇張
係嘅話 佢屋企可以一早捧紅佢啦
但佢算大器晚成果類
條監躉Tommy本身都無咩可信力架啦
有後台又唔一定有風使盡里
佢應該都係想靠自己果隻
佢既後台係成個monkey 國
出事果堆點比較
人地JJ 2000年頭已經紅撚咗啦
係叫慢「姐撚」少少咋
佢頭10年一直都紅歌唔紅人,係比媒體封新四大天王,不過都叫有爭議
真正封王係15年打後,尤其上埋夢想的聲音出好多神作,啲人先知佢唱功原來咁變態,之後就一直上升
大佬,條監躉Tommy本身未拉前,都比成個娛樂圈嫌棄㗎喇,有咩可信力
值得一提既係,夢想的聲音係林俊傑唯一一個常駐既大陸綜藝,因為呢個節目可以帶新人,又可以分享自己既音樂改編
所以我唔明佢奶共位喺邊,係咪密密上綜藝show搵錢又唔係
之前我是歌手第一季開始,基本上季季都有邀請林俊傑,但次次都比佢婉拒,因為佢覺得音樂唔應該攞黎競技,但佢成日出現喺決賽幫唱嗰part被譽為只會在決賽出現的男人
而夢想的聲音第四季因為唔再簽林俊傑,所以熱度即刻收曬皮都冇人睇
佢紅歌唔紅人啫 都唔撚係大器晚成
仲要千禧年個陣 台灣樂壇d神台級都係晒到
而家咪問邊度有fol過
其實都無人講到之前係咪有fol

算啦,你由睇唔到團隊兩個字7咗之後就不停spin去其他point
都鄧你慘嘅,打咗咁多字原來自己睇漏眼
「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高
https://lih.kg/zxetouX
#372 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你戇鳩真係唔係扮架喎
楊明:
佢03年先出道
原來大家咁睇得起佢
估唔到出道無耐嘅佢可以同果時嘅Jay相提並論
佢有份同JJ有關係?
同周杰倫一齊過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞