「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
又有pr 出文
吹到咩Ian 不忍隊友受辱拉隊走
Pr 文都信

大佬人地JJ 亞洲無咩人唔識
肯請你mirror 成隊人 咪偷笑
你就派一個上黎
咁人地唔接受都好正常
仲掉轉話人地唔尊重你

拉隊走人 都要出pr文 吹到係有雷先走

咁都洗到白 港豬到2023年仲係mirror 玩哂
人地請12個
你就派一個
真係以為自己BTS?

咁JJ 唔想 都好正常
依家掉轉 比Viu pr 吹到 JJ 係pk
仲要講到Ian 係大好人 錫隊友

要帶風真係易
派個最廢既陳同佳出去基本上夠做
人地pr 幾勁 一篇文 依家 槍口掉轉埋

咩都係mirror 岩
請12個變1個都係要JJ 硬食
邊個唔尊重邊個呀
仲要講到 mirror 岩
最正係見到d 鏡粉 吹到
Mirror 上JJ 演唱會係JJ光榮
JJ先係賺果個

有冇諗過 人地JJ 先係開演唱會果個
港豬到左2023 仲係Viu pr 帶緊風
其實請1個定係12個, 到而家都未清楚
其實計潛力JJ的確唔夠Ian黎
Ian肯上去已經好比面 成隊上的確係賺
可能以為自己係港版BTS,起碼都有返千分之一實力同知名度掛
周杰倫都唔敢自稱亞洲第一

MIRROR反而自稱亞洲第一實在荒天下之大謬
真 Ian 香港學友
依一件事外,JJ 本身個人都係仆街,想知更多就google
正常都唔會請一個喇
12-1=0
We all are
正視聽呢個用詞真係好煩好自我
大膽 mirror 係世界第一
Mirror 一向都垃圾 學人表演嘉賓 想知更多google
佢份人仆街還仆街 去演唱會係想聽歌 好彩mirror冇上台唔係又走音又感冒影衰曬
所以咪話係 mirror 仆街 扮哂野 派少d人
想過骨 但人地唔受
仲要 出pr 文 屌番人
Mirror pr 好撚低質
最慘港嬸好受
佢哋自己演唱會都演到一舊屎咁
我係jj聽到佢唱live係災難級會趕佢落台 取消環節對大家都好
對歡眾黎講睇唔到mirror其實仲好
屌你我買飛係睇jj,格硬塞十幾分鐘mirror俾我做乜鳩
唔講反邊個 支持邊個先

前輩級歌手 請一隊人 做嘉賓
但你派一個 加幾個唔出名既
唔收貨好正常嘅事
本來大家都大方出文溝通問題 完事

咁都要出篇pr文 詆毁人哋
Diutv 好野
篇文正宗 踩人地 抬高自己
都仲要咁多人by
香港一絕 diutv pr 同鏡粉
成隊上一開口嚇死jj jj: 香港當紅明星的水平就是這樣?
男人老狗叫JJ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞