「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
唔紅就唔駛搶飛搶到我喊啦
咪就係香港紅囉
人家world tour呀
你九展紅館world tour
周興哲識MC有同MC合作過
咪就係香港紅囉

多謝你認證佢哋係香港紅
要我nobody 認證咁慘
依家就係話緊人地唔識鏡狗入面啲成員,請成隊既機會遠大過指名要請某成員

人地周興哲好大機會都係經人介紹先會同MC合作啦
多得你地班弱智囉
仲好講
映撚衰哂
咁個監制都係jj團隊請架喎

返工有野爆獲,公司瀨其中一個員工就ok
間公司唔使負責,叫你自己搵個員工啦咁呀

出黎做野未
請 等於代表佢? 係代表佢洗撚同jj 道歉咩
不嬲去邊個地方搞演唱會都有中間人架啦 周興哲咪一樣唔撚柒識mc 聽人講mc係香港勁 咪同公司講 搵所謂中間人囉請mc 我家下咪當件事係所謂同雙方道歉左監製問題( 你就入埋jj數)
然後我笑撚緊你隻鏡狗又單打又unfollow 你班狗仲出晒黎話jj奶共 淫蟲 食女 人格有問題喎 傻仔
咁又鏡狗

我係屌緊盲反乜都入鏡數
中間人都係主辦搵架啦,如果唔係乜野叫主辦

例如阿mo單野,主辦係viu同viu關聯公司,外判商都係viu搵番黎,係應該要入viu數
但今次主辦係jj團隊,
咁而家有事當然係佢地負責,中間人都係jj團隊搵架啦

唔似得盲反撚,
一見鏡唔理主辦定做嘉賓都盲反咗先,完全雙重標準
既然周興哲唔識MC都可以經人介紹請佢做演唱會嘉賓
咁點解JJ唔可以喺唔識Ian嘅情況下都係經人介紹/監製安排做佢演唱會嘉賓
識唔識/紅唔紅/有冇合作過唔見得係做演唱會嘉賓嘅必然條件
所以都係loop返去個問題:
如果JJ係嫌Ian一個唔夠紅要全隊
咁會係綵排當日嘅事?
之前邊個瞓咗
其實咪鳩啦
就算係jj個邊啲人錯哂又點
事實就係即場嫌你廢
嫌你擔唔起個台 唔撚夠班
吹撚漲咩比左錢都唔撚駛你表演
即場彈鳩你鐘

仲未夠柒?
講真 mirror肯比面上jj到
好心jj咪撚扮野啦
你估鏡仔好撚得閒?
下下12個齊到腳咩
Lan得咁Tiger都得
覺唔覺帶風向嘅假新聞愈嚟愈多
https://lih.kg/bpzRwmV
#28 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

係喎 關viutv事 唔關鏡狗事
呢單就關jj主辦單位事 因為jj團隊搵 關埋jj事喎
屌你老母啦
絲打有抑鬱?買唔到飛點解要喊
真係唔關鏡事喎,
你喺台上跳舞,你會想有部電視跌落黎壓死自己?
你咪就係我講緊邏輯錯亂果堆人
kowloon tour

kowloon bay tour 先啱
又係呢啲二元對立論調
一定係一邊啱晒一邊錯晒?出嚟做嘢未
閣下似乎喺現場咁
下次醒張飛嚟丫
戇鳩 咁jj係台上表演 關佢撚事咩 柒頭
咁你中間人有問題=主辦方請 所以有問題=jj 都有關係
咁你老母 你viutv搵人幫你隊鏡狗開演唱會 你老母viutv有問題 做mirror無問題? 你弱智?
我家下唔係同你講乜撚中間人定乜
我同你講撚緊你隻鏡狗又係IG單打同unfollow jj 喎
然後你班柒頭鏡狗出黎咬人jj奶共 食女淫蟲 唔尊重人喎
咁邊個主辦就邊個食架啦
如果唔係乜野叫主辦
你出黎返工都係負責果間公司食,那怕可能你另外搵咗外判商/中間人,落手果個唔係你,但主辦係負最大責任
我講緊jj團隊喎,麻煩你重睇
出事果堆加埋都唔夠JJ 一個...認真
戇鳩 你睇撚下我324回你乜撚野先

傻閪 請既代表jj有問題?家下講撚緊咪個監製有問題 佢兩面都道歉 你班護主狗咪淨識jj淫蟲食女fans 唔尊重人乜乜柒柒 而你隻主人柒鏡狗仲單打然後unfollow人 以為自己好撚重要咁阿傻閪

回紅色呢段未阿傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞