「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
全世界有幾多個男團女團, 會叫自己團名但派一個出黎

你請世界爆紅blackpink黎香港正常人都唔會expect 得一件la
明知得一件公司有責任confirm 對方知道

點解你覺得mirror 情有可原
hebe 唔係les 咩
自己睇唔到團隊兩個字,7咗,
就開始spin去講其他野

anyway都應埋你,第一單打係你講,其實無人證明到人地係咁意思
unfol有人話由頭一開始就無fol過
蘇打綠
宜家啲「正視聽」都幾撚無聊…
笑撚死 我下面打成段你班鏡狗話jj既野 你睇唔撚到? 又spin?
笑撚死 上晒報 中間人有問題你就信? 單打unfollow 你唔信? 自己隻狗小氣+肉鳩酸就無視
全世界迫害你隊出左香港無人識既天團阿 傻閪
真,你ff啲料最準,有無興趣辦報
全香港人等緊睇你啲堅料呀
你又spin? 柒頭
Ian unfollow左JJ真心小器
但又有pr幫佢出文洗白
話佢為兄弟有義氣先咁做
小器就小器啦
做到出晒面仲要pr幫你補鑊
娛樂圈得罪邊個邊個都成日發生
係ian先會馬上unfollow人
勁幼稚
唔知Rumours 幾時上billboard 呢
唔好拖成隊mirror落水
Ian不嬲都性格惡劣 自我中心又當正自己才子
就係見到咁先要
講番比大家聽 收皮啦 仲要講到自己好好
無spin喎,我信你啲堅料架
人地Beyond就真係一個阿Paul就夠
你Mirror乜水
你信報紙上既其他料 然後報紙上有講unfollow 單打 你又唔信?
你係咪雙重標準?
咁家下你答到我 如果你隻狗仔偶像又單打 又unfollow jj 你會點睇?
其實佢之前係咪有fol開然後unfol,
定根本無fol過

真心問
JJ賈曉晨?
唔好揾班紅過一排明星同JJ比啦
都唔同級數
但報紙上面講完unfol,
有人提出番其實無fol過,所以我先有此問

報紙上其他料你唔信嘅話,咁其實烏克蘭同俄羅斯都無打仗,
反正你都唔信
做PR做到你咁賤格都小見
media就話成日作野,fans點敢唔信
希望唔係咁啱同時睇錯

呢個唔難知啊 之前班牛牛都見到有follow 然後而家冇follow

陳卓賢 Ian Chan 討論區 (28) 喜歡你並不是Rumours來的
https://lih.kg/zueJJwX
#586 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
係喎 你信人 唔信報紙喎
咁我咪問你 如果好似報紙上所講咁 你件狗仔偶像呢d行為你點睇 你答我未啫 唔洗扯開話題喎
咁早貼 我等佢吠多兩句先貼佢班狗仔係狗竇都話有follow過嘛
答到未阿 狗仔 岩岩回咁快
家下縮左入老母個閪到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞