「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
其實我覺得有機會
或者佢下面啲團隊知係得一個人(因為賣飛時已經知邊日邊個嘉賓)
只係無update番俾jj知
以為jj唔介意,但結果佢介意
你話監躉喎
我有話相提並論? 我係其他post都講過佢一出道就比jay禁住屌喎
但佢事實個陣江南 赤壁 她說呢堆歌係紅喎
多謝你提供出處
不過我之前都有講過我覺得咁嘅情況unfol無問題,呢樣係個人意見,你覺得小器但我可以唔咁覺得
至於出處你自己慢慢搵
返去睇你個垃圾偶像啦 柒頭 記得ig tg 安慰下你件國際巨猩喎
係整合樓上巴絲留言
無諗過咁多人覺得出道無耐嘅佢算紅
香港可能唔紅,但台灣中國嗰邊其實算紅啦
頭幾年江南一千年以後曹操,年年都有大hit
之後小酒窩背對背擁抱她說又係紅到癲
香港黎講霉左好耐
十年前佢黎紅館果時係覺得個場唔會爆果隻
JJ 真係一啲都唔紅
同Jason mraz, 濱崎步, Anne marie, Luis Fonsi 合作喺度叨光
Disney plus請佢唱歌 Disney 請佢唱電影中文版主題曲 都係好weak

有咩資格搵mirror 叨光
姜濤亞洲之光
我就係睇個場好撚彩條垃圾無上台
屌佢又驚jj尷
唔屌又阻鳩住
而家真係對大家好
你下下拿音樂盲都香港黎睇其實無需要討論
鏡撚都出到道已經證明香港人taste on99
論反智一定係鏡粉喎
更加反智嘅唔屌,咩立場好明顯啦
心水清
鏡是最偉大 咁都肯同JJ同台
仲有做架個節目?
點解呢一兩年冇晒啲歌手/素人唱歌節目
人哋鬼閪知你一個團
平時單體活動,合體要限定
佢叫Tommy?
無計,作下故仔d 鏡粉又打曬飛機
從前 要跳舞
先上萬餘堂
誰個要 創造新舞 罰留堂
恕我已 帶著新意 大逃亡

大師班的班房 慘過 拘謹的黑房

但姜狗已講明佢唔會練
用創意打天才波
進乜嘢步?努乜嘢力?
akb48係咪1年約到1次已經好多
我淨係知以前仲興唱k嗰時啲人點佢嘅歌唔會少過姐撚
姐撚嗰啲歌好難唱
點會唔出名唔紅呀,嗰個年代台灣hit過韓仔嘢啦,歌視綜藝有邊個唔追台灣嘢

鏡粉成日顛覆我對呢個世界嘅認知
呢個post成班人扮知內情好好笑
咁做係自己出錢出力幫ian做宣傳

所以人哋就取消叫佢唔使嚟
叫人投票咁緊要都係搵mirror嘅歌
高下立見啦
你識乜呀 Mirror 就唔同
出面d post 同鏡洗白仲好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞