「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
不嬲自稱都係柒架啦
其實請一個就應該諗係咪溝通出問題啦
正常點會請佢一個呀
搵人confirm下係咪搞錯都要啦
當自己係老幾
條花嬸重要話Jj個邊已道歉,笑到我
咁厚面皮都有
死都唔肯負責
乜都人地錯
mirror十二子 腸
又話以為人哋淨係請lan線1個
咁另外6個咪即係不請自來?

不請自來都係想搲撈啫
但人哋叫佢哋上埋台又話係侮辱
又話未化妝未準備
咁你不請自來去嚟做乜?
「你屌我哋隊嘢?好嬲!食黃店!追星係抗爭嘅體現!」
黃屍左膠就係情緒勒索嘅表表者所以先有咁多佢哋捧呢隊嘢
不如整個名單啦
出錢book 場既 叫全隊上黎黎得1 個俾面叫埋你班兄弟上台幫手 做dancer 好失禮? 點樣侮辱鏡? 鏡走人地都好俾面出道歉聲明 仲要借勢攞彩….. 不過人地仲有成個巡迴演唱會 鬼會理你地造新聞
而家計潛力係睇進步空間?
跌mon 事件 mirror 係主辦方 咁姐係mirror 團隊失職啦
我係米可以咁理解?
冇㗎喎冇話唔得,但而加嗰post係話Mirror自視過高呀嘛,明星邀請另一啲藝人或歌手不嬲要講求尊重,決定又係自己決定,你叫人走咪係冇家教囉,但冇話唔可以冇家教㗎喎。
JJ一早個朵臭晒啦,死撐。
係,所以我係覺得魯生同花姐同佢果個團隊要負責
團隊咪就係係魯生同花姐同幕後果堆人

知唔知道團隊兩個字點解
點解jj 團隊就jj 負責 mirror 團隊係花姐魯生負責 ?
人地主辦方做錯要jj 負責 大家都係唱歌
咪講咗係jj團隊負責唔係jj負責
唔識中文?
唔係淨係jj負責
但而家鏡狗屌JJ喎
jj咪主辦主辦失職咪jj團隊失職囉

呢句你覆架喎 而家又分返開主辦還主辦 我真係唔識中文
Btw 邀請既都唔係jj 團隊 而係搞呢個活動既單位
最後決定唔叫其他mirror 成員一齊上台既係花姐個邊
拉大隊走又係mirror 個邊 唔知你地要屌乜野
不如你睇#401啦屌
屌 你估姐 咁就屌人地失職
團隊包唔包mirror?如果唔包,點解JJ團隊就包JJ?
其實我覺得有機會
或者佢下面啲團隊知係得一個人(因為賣飛時已經知邊日邊個嘉賓)
只係無update番俾jj知
以為jj唔介意,但結果佢介意

佢成個論點基於佢既假設 已經無乜野好講
龍門任佢搬 總之所有野都係人地錯
以為自己企係絕對正確一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞