「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
On9有被邀請過佢班友都偷笑啦
兩舊屎
JJteam有鬼道歉牙wfc啦
鏡粉又喺度捏造事實
Mirror 貼錢 人地JJ都要諗啦
真係天團咩
再吹到 人地唔尊重 拎下光環先
慘得過 香港人一帶風就帶到
仲要不停幫手洗白
其實有無人幫手整個bot 好似cc 台捉5毛咁
捉班pr 出黎表揚
娛樂圈都講人脈
你比面jj 以後佢係出面幫你地mirror 讚幾句

同以後jj 一講起mirror 就屌鳩都兩回事啦

垃圾公關來架
仲要JJ同Jay/五月天/Jolin呢啲台灣天王巨星全部都fd黎
得罪JJ即係得罪曬佢地,咁同等罪成個台灣樂壇都冇分別
人地mirror 12個 天團人 洗怕佢
唔好玩啦
老實講句:
成隊得lan唱到下歌
其餘都….
Viutv可能避免其他人出醜
所以先淨係派lan出去
人地國際級會有自己考慮
Ian 一個真係唔夠照
真心想知花姐同ian點解會諗到亞洲天王會請佢一個上台
佢吾俾面,今次得罪首富楷楷
人地第一日係黃貫中
diu tv 真係覺得ian 地位已經同人地平起平坐?
咪搞死班pr啦,陣間又要黎洗地
黃貫中係藍 姐係JJ都係藍
咁鏡係黃 所以不屑上藍絲嘅台
而家落埋JJ臉
viu又然
因為JJ都左頂
Lan仲有好多想象空間
認同,個篇文真係好有花姐d pr風格
真心用腦諗下,人地jj點會靜係請ian加一堆下弦
你viutv見到都唔問清楚,靜係派呢幾條友出去真係唔驚樣衰嫁咩
不過咁都好,以後乜野演唱會嘉賓都唔洗預佢地,搞到佢地神憎鬼厭就好
Ian真係以為自己邊個,夠膽拉隊走人,人地jj見到唔係成隊黎都肯比你上台仲想點,娛樂圈不嬲係講地位人脈,你地位唔夠人黎,人地唔係彈你鐘仲肯比你上台真係算有尊重啦
黃貫中好巴閉?
mirror確係垃圾
請你12人做嘉賓11個放飛機咁撚大牌仲可以話不受尊重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞