「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike
幾時會由香港BTS, 進化做香港島BTS
viu同mirror真係邪教黎
唔知, 但一定唔怕冧mon
屌打和啦
一隊係垃圾十兄弟
個個甩皮甩骨
一個係淫蟲奶共台狗
搞大細路女個肚
兩邊都不知所謂
我有一個問題,點解mirror做嘉賓全部都係網上流傳???
一個人綵排完先發現唔啱?幾篇報道都係話18號綵排
JJ個rundown有冇大會親自confirm過?D飛神早賣哂喇喎,大會自己賣黃牛呃鏡粉?
個故事錯漏百出

早係演唱會開始前,網上買賣平台已經有人以「19/3嘉賓MIRROR」作招徠亦都有粉絲指Ian噚日有參與過演唱會彩排,不過最後就冇喺舞台現身,而主辦單位之後回覆傳媒查詢時就表示,由於與MIRROR方面溝通上出現問題,所以取消相關演出。

不過在第二場卻點燃了鏡迷的怒火,因為原定會做嘉賓的MIRROR成員Ian陳卓賢,最終並無上台,有粉絲事後指出,Ian曾參與過林俊傑演唱會的彩排,伴奏音樂亦已經準備好,但不知道最後主辦方為何沒有讓Ian上台表演。

事實上,Ian本來的確是演唱會嘉賓,前日更準時到場地綵排一首歌,隊友Lokman、Anson Kong(AK)、Alton、Jeremy、Tiger及Stanley為撐他而列隊陪綵排兼捧場!不過,有消息指Ian上台綵排完後,有傳JJ一直以為嘉賓是MIRROR全體12子,當發現只有Ian一個時大表錯愕,有人問:「不是全體MIRROR嗎?只得一個?」似嫌他不夠「分量」。

Update 30/1/2023:
繼早前宣佈加開兩場,合共四場的門票均被火速搶購一空後,JJ 為盡量令期待已久的歌迷可以欣賞到他的演唱會,決定終極加開 3 月 17 日 及 3 月 24 日 共兩場演唱會,而為了令更多歌迷可以購得門票,八成門票將直接在 2 月 2 日上午 11 時起於 TIX-GET-GO by KKTIX 公開發售!

仲有好多人話呢張係舊相
看圖作故?
九展BTS算啦
alan walker唔識佢哋
都請咗上去跳弱智舞啦

嚟香港開show
畀吓面啫
有啲人咪話JJ LIN好大後台嘅
我心諗呢單新聞都壓唔到啦
演唱會咁大單,真係得佢地
香港史上最嚴重
都有10%可能既 如果當初佢搵嗰個係張敬軒
張敬軒喺倫敦開緊concert 第一個應該會推薦Ian比JJ
呃秤呃得太過份
請劉馬車啦
好聽過mirror
正視聽=可能 估計以為
慌唔係有幾件要拍廣告
拍少陣廣告都唔得
但難得同JJ同台,又不能錯過
就彈件lan線過去+6件無工開嘅去撐場
人地韓妹Somi都叫唔出鏡狗成員名就係最好證明
唔係經人介紹都唔會知香港有隊柒頭偽韓垃圾叫Mirror
公道講今次要撐鏡啦
請一個定十二個呢啲咁根本性問題都搞得錯
都唔緊要,解決問題囉
主辦個解決方案又奇怪,係叫人伴舞人地衫、化妝又冇準備,內容又冇夾過,路過咁上台咩
你叫人咁搞,正常都走啦
邊可能淨係請ian一個?

就算淨係一個都係薑先?
Viutv 夠仆街啦 搞個演唱會都差啲整死人
周興哲都請Gem同唔係好識既mc
但鏡入面要請都唔會請Ian先
話時話乜撚紀念吓?
紀念啲乜先?

耐人尋味
七隻鏡狗負皮我留言
信陳同佳為兄弟情拉隊走人果班真係要去驗吓智商

花蛆識玩
十二條友個期話約就約咩
盲反到傻左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞