「正視聽」JJ 演唱會 其實係mirror自視過高

566 回覆
1889 Like 511 Dislike

仲要好煩 新聞成日呀mo
工傷 年中幾十單 單單無人理 呀mo 就日日提
乜唔係一睇就知咩料咩
jj剩係請你一條友上黎 一聽就知冇可能
PR文寫到咁, 真係當人係白痴
我無所謂, 反正佢地公司咁搞, 只係玩死班鏡仔, 繼續落去, 好快就唔洗再見到呢班鏡仔
起碼唔會出篇文 踩人抬自己先
咁你又錯
鏡粉出名弱智 咁樣反而仲令佢地興奮
唔係架 你睇出面個洗白po 好多人by
鏡又贏 風已帶
你呢個po係?

港嬸如獲至寶 我們Ian 心地真好 啪打聲
曲線假膠po當真
viu pr同鏡狗不嬲最識得顛倒是非
冧mon都講到係阿mo自己衝過去 又話soching駁同情
區區一個JJ睇唔起鏡 即刻唱衰佢食女黑歷史
拉埋全香港人落水 話JJ睇唔起香港人
講pr邊夠呢班賤人嚟
唉 咪撚提
OK, 我錯
原來果d po 曲線
我第一次見識到
人哋以為咁抵玩,咁平價錢出成隊

點知無死錯人嘅,平價就係出一件mirror
鬼叫JJ比唔起錢請人地全部上台唱歌咩,咪派一個上台唱應酬下你算
以大家認識係花姐作風就似JJ果邊俾人水左多D, 即係本身話MIRROR, 點知花姐就只係派LAN, 咁就可以報導既時候講到LAN一個已經可以同JJ同台既感覺
又啱喎
名都噏唔出,點會專登指定某一件
請哂全部
又上台表演唔齊舞
某個反應遲鈍隊員又要小兒麻痹咁慢兩拍咁跳
影衰哂人地成個show
講真, 人地識你老鼠, 你叫JJ講首MIRROR既歌都未必講得出啦
之前又話已經超越bts
而家變左香港bts咪弱左
話說
比人甩底有無得claim返保險
好明顯係mirror個邊開價太高,JJ撚識你亞洲天團mirror咩,咪以為佢地開一個人既價錢就係成隊人既show錢
梗係唔夠啦
JJ到頂啦
邊似mirror 咁勁 潛到咁深
100年都唔知夠唔夠佢哋上返嚟地面
唔知, 如果係咁, 花姐個管理真係好垃圾
本來係好簡單, 大家都有so既事, 都可以搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞