凹凸洞治療一問 微針/Laser

864 回覆
12 Like 12 Dislike
對我有效,但都要睇你針對咩疤痕同期望
我覺得co2做到呢個地步都大同小異,一般都係創傷越大塊面又紅又爆血改善自然大啲(當然又未去到之前新聞咁成塊燒咗咁)
一般無效都係打完得個少少紅唔夠深或者有明顯volume loss但唔做填充/移植,咁咪打極都唔會覺得有效/好慢
你都做咗subcision你咪觀望下
絲打仲有冇繼續做?
岩岩前日試做左次EP 跟著比佢sell買多左9次 唔知會點
打個下係痛 不過都好快退紅即刻可以見人
有呀
做咗7次
仲有1次完package
不過唔諗住繼續了

如果有機會
想試M8
你做左7次效果點呀?
同埋美容院院叫我3星期做一次 諗緊係咪太密因為我可以揀做BTL 膠原槍 唔知會唔會拎d 次數做下膠原槍仲好
都係嗰句
有改善到嘅
皮膚好似有好咗
但可能我對呢樣嘢期望太高
所以覺得唔係話好大改善

其實除咗我
樓上都有絲講過
做完之後
效果最靚
之後都可能keep到一兩個禮拜
但就沒有然後了
所以如果keep住做
可能真係ok
但我唔係期望不停做㗎嘛
唔通真係做一世咩
仲以為搞得番做皮光肉滑 諗得太多
Keep 住做真係搞唔掂 都係調整下期望 感謝絲打
降低期望值
可能遲啲會有驚喜呢
始終希望越大失望越大

而且你凹凸洞本身嚴唔嚴重?
其實唔算好嚴重 主要係T 字位同鼻則 毛孔粗大加d凹凸洞咁
你影得唔清楚,影多幾張,高炒燈加白光
有冇人做過venus viva ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞