凹凸洞治療一問 微針/Laser

864 回覆
12 Like 12 Dislike
絲打有冇即時術後圖👀👀👀
即時冇
Co2術後有紅腫同幾厚嘅組織液血水混合嘅焦
即刻至少一星期唔見得人

成面傷口,我又唔敢戴口罩焗住佢
如果係紅印就還好,係覺得面頭啲焦有啲嚇人,起碼要8,9日甩焦同埋啲紅印冇咁明顯一格格我出街先自在啲

塊面嘅泛紅要退90%我覺得起碼要3個星期
咁佢有冇俾建議你做啲乜? 定係叫你咩都唔好做接受咗佢?

我做完皮秒係覺得毛孔有收細, 皮膚有嫩白咗嘅感覺, 對凹凸洞冇乜明顯效果, 可能我嘅比較深啦
幾銀
up 台灣有,香港係咪成日用舊機
巴打,見你都用好多心機去攪,我自問,見到啲資訊都明應該要用好多時間同心力,諗諗下都係算,又要飛去台灣,飛幾轉,又要先laser 後tca, 或者手術

都係慳返10幾萬去做啲令自己開心既野算
Sorry for 跨張咗,應該7-10萬內可以,醫洞算貴嘅,的確可以做好多嘢,不過入得呢個post冇理由叫人放棄所以當叫做分享俾大家一個option。

我攪完開心自信咗好多,覺得花嘅錢抵晒,有洞嘅人應該會明白,冇洞嘅人(好似我老豆老母)唔知我做咩嘢要噉成日屌我攪嚟做咩。
白就半年都仲keep到,但毛孔呢啲冇treatment keep到耐,基因改變唔到主要都靠自己保養
不過你最介意嘅係凹凸洞定毛孔?
香港嗰啲冇用
去台灣打up+皮秒 打撚到出血先至叫輕微改善
閃下閃下打完淨係輕微泛紅嗰啲就算撚數啦
印可能有用 疤就一定唔得
之前食過a酸 但啲油脂粒一直都唔散 仲愈生愈多 可以點搞
我而家都食緊,持續食左1,2個月先無生油脂粒/痘痘,一開始食係會谷哂出黎
我已經食咗十個月要停都係咁
面頰暗瘡印泛紅建議做啲咩療程?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞