凹凸洞治療一問 微針/Laser

800 回覆
10 Like 12 Dislike
未試過,你試吓 search 「enerjet 氣脈衝」,應該係屬於呢類。
有冇香港做過

工作原因好難出港
就係香港冇呢種治療

我猜想你係1週6日工?
其實你想嘅話可以2日1夜噉飛去做,請1日假。我係試過 冇你想像中噉難實現,睇吓你為咗變靚變自信去到咩程度,又或者你嘅expectation係點。
個啲係咪要book定

Or consult完立即做?
先message 預約consultation。

係可以即consult完即做。有啲醫生可買單次療程或package價。

睇醫生情況,多人排隊、忙就冇計。有啲會酌情處理嘅,因為外國人。

通常要面診一次先,之後安排治療。

無你想像噉複雜好似普通覆診噉。
想去台灣做,有冇啲suggestion ?
IG D 廣告睇落好假,完全唔知邊度可以做到功課
你睇返#370上面我有個list,你再做啲關於個治療方法嘅research。

備註:雷射及手術均有風險,請考慮周詳
2星期前去左果間做高壓氧,做完佢會用針打d生長因子落去
暫時黎講,鼻2邊果d都係0改善咁
但面頰有好左少少

不過本身面頰我係冇乜,或者好淺層,最主要係想搞鼻2邊果d洞
有無人同我差唔多
係咪算滾動型?做邊種會好啲
大部份係淺滾動
最明顯嗰幾個就係車箱
有啲啲冰鑿,唔多
美中美而家仲好唔好
我同你個型態分佈差唔多,我主要在太陽穴同面頰,深過你,你跟我方法做,你會仲好過我比啲信心
我冇搵過佢。
台灣FB凹洞群組評論好壞參半,佢因為打UP雷射重手,好容易打到人哋衰咗。不過都有人冇事,我就唔敢試佢,唔博。

你可以一次過consult幾個醫生,噉樣比較吓易啲決定,你會發現邊啲醫生風格hardsell商業化、邊啲認真醫你。
你覺得邊間最好?
Co2 laser!! 真心有用
我見高雄有間頤森 入面有個黃昱豪不錯 (係頤森割過雙眼皮 不錯的)
個鼻做完CO2 laser之後有個位keep住紅左一揵但唔痕唔痛 係咪色素沉澱?
可以搽咩令佢快d消?
附圖 有d肉酸
對上一次做係12月26號
本身諗住醫好d洞但0好轉 仲搞到紅左忽退唔到
依家最想退返紅就算 唔搞咁多野
Niacinamide係幫助收細毛孔同埋改善色素沉澱。

又或者 用早C晚A方法

Vitamin C Serum
Retinoid(又稱A醇)(呢隻要小心使用、可以google睇吓有咩要注意點用)

搽一段時間(at least 1個月),觀察皮膚反應。
如肌膚出現問題(紅、敏感、痕等等),應停止使用,以免刺激皮膚。
請問巴打做完subcision 而家情況點?
睇返你comment 都應該有半年時間?
上網睇到依隻
The Ordinary NIACINAMIDE 10% + ZINC 1%
岩唔岩用?
定係比較推薦用cream type
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞