凹凸洞治療一問 微針/Laser

800 回覆
10 Like 12 Dislike
想問要點翻工
微針+neuface pro v-lift plus 有冇用?
佢話兩個月可以打一次 修復期大概六個月左右會退紅 我啱啱打完 頭兩日會出血 要遲一個星期人工皮因為會心血同埋有組織液 而家一個星期 基本上已經得返紅印
剩低嘅就係要等 但已經feel到凹凸嘅位俾打之前脹左 要癡7日人工皮係辛苦 到之後都幾撚痛下 不過係值得嘅
Subcision係lmskincare陳立明醫生
高壓氧剝離係 thefaceclinichk
前者效果係好好多 但downtime長啲 做完成塊面腫咗成星期
唔該
戴口罩
5000$ 一次
但會唔會好那 好唔舒服
想打既瘡印勁多多到要面堅尼級
唔該晒巴打,遲下諗住去睇
6個月修復係唔係講錯左
咁你覺得做完一次,除左印,D洞好左幾成?
試過好多美容機,修復完後1%都唔知有冇
einxel plus 係咪姐係微針? 我打咗微針 6,7 次都未見明顯效果
我都想知邊間 我嘅tg :@Ppoiwnhk
我打咗微針6,7次都未見有明顯效果
想問下價錢貴唔貴? 做完塊面會唔會好紅?我做咗微針6,7 次,但都好似冇咩效果
膠原修復槍
微針應該好痛
未試過
做過微針, 個人認為的確復原期好短, 做完皮膚少少崩緊會覺得啲洞冇咁明顯, 不過過一排都係還原, 或者我做得唔夠多次啦
但如果要做咁多次不如搵醫生做 subcision+co2, 做一次個效果已經出晒嚟, 個效果至少我觀察係持久好多

thx thx 睇落真係好恐怖 咁修復期要幾耐?或者應該話幾耐可以出街見人?講唔講得係邊間做?好似冇咩地方有得做subcision
#229 講咗
我又冇留意其他醫生有冇得做, 我好似年幾前睇連登唔知邊度見有人推呢個所以去咗睇
我做完係紅 (co2 laser) +腫 (subcision), 腫好似7日左右先退晒, 紅就14日左右先退晒我做完2日後都照出街, 戴口罩冇咩嘅
感謝感謝🙏🙏
搭單問下邊度脫癦好
我見好多年前有人講過有間叫 dermed
有冇人試過?
介唔介意講高壓氧剝離幾錢一次?
你做左幾多次先有明顯效呀?
我年頭打完CO2到而家都仲係一格格唔知會唔會消失
年頭? 而家年尾啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞