凹凸洞治療一問 微針/Laser

864 回覆
12 Like 12 Dislike
Ching 想請問做嗰陣會唔會好痛㗎
同埋做完之後會唔會係咁滲血水?
Thx
第一針麻醉針有痛feel,打咗麻醉之後唔痛,做嘅過程會唔多舒服,扯嚟扯去。

麻醉效力完咗幾日內個肚會小小痛,可以食止痛藥。

做完後,食飯講嘢會滲血,不過頂完手術當日就乾晒停咗。
唔該唔該
另外想請問下佢Line係唔係都覆得比較耐?
搵咗佢幾日都冇人覆
做完subcision+laser, 以你經驗要吽喺酒店幾耐先飛返香港
我係秒覆,所以唔知點解你哋會勁耐
你哋加咗邊個line?
想最省真係可以2日1夜,唔怕嘅朋友可以試吓,不過有啲chur。

如果想休閑少少可以3-5日,當去個小旅行,注意防晒,避開太陽,防止laser完反黑,噉就無問題。
佢覆咗我 佢話laser比較合適
不過單次要台幣$19000
請問各位ching你覺得過唔過去做好 因為聽過尖陳先收$3000
你台灣搵邊個醫生?

可以嘅話,你試吓post啲相俾我略略睇睇。
都係悦之美 thx ching
好勁多喎 請問可以講下邊個醫生嗎?
2個醫生建議個package係咩?
淨係建議打咗laser 之後先做真皮移植
但係單次laser都成$19000 所以都諗緊做唔做
聽完我覺得可以尖陳先(唔知效果如何,有待其他巴絲答),如果無咩效果唔滿意,先再試其他地方,因為海外有其他洗費。
你係去嗰啲單次收費定買package?

覺得輕手就可以慳返啲錢了
不過我都唔知葛係咪重手,你可以做吓research關於葛個review,網上都有好評。
請問係邊個醫生?
高雄吳唯X
Ching想問下co2 laser係咪都幾痛
因為我都幾怕痛下
睇下幾重手,正常做磨皮嘅話係幾痛
啲淚水狂流忍唔到
但一望到凹洞幾礙眼就真係咩痛都要忍,同埋你做過一次有心理準備之後就唔會再諗痛唔痛嘅問題
Ching你係邊度做 係咪麻醉都冇乜用

你指敷麻醉藥膏?敷完都會痛,冇試過唔敷麻咁做co2比較唔到,不過我覺得心理作用比較大
可唔可以問埋每次打幾耐同幾錢
我唔太記得單做co2咩價錢 因為都幾耐之前

應該大概十幾分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞