定期存款邊間好? (20)

999 回覆
1 Like 3 Dislike
而家仲有都 ok
香港多水魚
有冇人知Citibank 呢個咩玩法?

“Citibank: < Fight against inflation?> You may explore Certificates of Deposit Platform via Citi Mobile App to get up to 4.5% p.a. potential interest income! Investment involves risks. Certificates of Deposit is not a protected deposit and is not protected by the Deposit Protection Scheme in Hong Kong. T&C apply. EN/UN +85228608888”
買美債係咪應該好過香港定期
想問下dbs一百萬豐盛戶口 活期到5月31日4.3%
利息幾時拎到 有無限要keep戶口到幾時先有息拎
呢啲基本資料正路條款有寫,自己睇
請問知唔知expat hsbc加幣做定期,最低存款是幾多?
因香港存款外幣走凈幾千蚊加紙.
美金存款證
仲低過中信美金定期
多謝回覆
黎緊有15萬到期
小薯想問巴打們3-6個月有冇推介
永隆.開定account 先.
唔該巴打

佢個網咁岩維護
唯有星期一整
點解我用中信過1600美金去富途,收左我200蚊手續費
定其實銀行過銀行先做到免手續費?
你用app做會做左TT電匯唔係chats, 會收你電匯費
港元成球3個月邊間好?
謝巴打
謝巴打
依家6個月定期3.6% 算唔算高?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞